18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 hasznos praktika az orgazmus eléréséhez

2019.október.26.

Az orgazmus elérése kemény munka és saját magad számára is kihívást jelenthet. Néhányaknak ugyan ez nem prioritás – nem mindenki orgazmus-központú, vagy akár nem is igazán érdekli a szex – de ha te is azok közé tartozol, akiknek fontos, jó ha tudod, hogyan teheted a szexuális interakcióidat kielégítőbbé.

5 hasznos praktika az orgazmus eléréséhez
Fotó: Shutterstock

Vannak, akik úgy tartják, hogy az orgazmus egyik legnagyobb trükkje az önzés. A legfontosabb, hogy hidd el, ugyanannyira megérdemled ezt az örömöt, mint a partnered és soha ne tegyél úgy semmit, ahogy neked kényelmetlen. Összpontosíts a saját igényeidre!

1. Képzeld el, hogy egy pornófilm részese vagy

Időnként az azon való elmélkedés, hogy egy szexfilm szereplője, segíthet a vágyaid kifejeződésében. Az sem rossz ötlet, hogy ha szükségét érzed, meg is nézel néhány felnőtt filmet vagy izgató képeket, jeleneteket.

2. Legyél biztos benne, mit szeretsz

Annak érdekében, hogy az igényeid kielégüljenek, elsősorban azt kell tudnod pontosan, hogy mik azok. Az emberek nem gondolatolvasók, de a partnered talán olyan új dolgokat is taníthat neked magadról, amikre korábban nem is gondoltál, de tudat alatt vágytál rájuk. Ha pedig rájössz, hogy mit szeretsz igazán, akkor könnyebben el is érheted.

Milyen oka lehet annak, ha még soha nem volt orgazmusod?

Milyen oka lehet annak, ha még soha nem volt orgazmusod?

3. Beszélj róla

Miután kitaláltad, mi indít be igazán, képesnek kell lenned arra is, hogy ezt jól kommunikáld a partnered felé. Ha ezt túl nagy kihívásnak érzed, akkor trükkösen célozgass arra, mik a kívánságaid. Még jobb, ha ezt kissé lihegő hanggal teszed és ezt vággyal teli mozgás is kíséri.

4. Kérj segítséget!

Ha már vannak olyan tapasztalataid, amik a te szexuális életedet határozottan javították, akkor ne szégyellj beszélni róluk! Ugyanúgy igaz ez fordítva is, bármikor kérhetsz tanácsot barátnőidtől, akik elmesélhetik, nekik mi vált be.

5. Soha ne színlelj

Fotó: giphy

Ha színlelsz, a partnered azt fogja gondolni, hogy minden a legnagyobb rendben van és még csak feltételezni sem fogja, hogy valamin változtatni kellene. Ez azonban egyikőtökre nézve sem tisztességes. Néhány apró célzás már elegendő is lehet, hogy észrevegye, érdemes lenne változtatnotok az együttléteiteken. Ha végeredményben mindketten eléritek a kívánt orgazmust, akkor mindkettőtöknek sokkal jobb lesz.

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően