5 jel, hogy valóban szeret

2013.július.25.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem egyszer megkérdezted már magadtól, hogy állnak a dolgok köztetek a pároddal: hosszú távú ez a kapcsolat, vagy csak valami múlandó? Tudod, hogy ő melletted állna mindenkor és te is ugyanígy tennél, de vajon elegendő ennek a puszta tudata?

Szex és New York 2, 2010
Szex és New York 2, 2010

Néha tényleg nehéz eldönteni, hogy valódi mély érzelmeket táplálsz a társad iránt vagy csak testi vonzalom-e, amit érzel. Tény, hogy minden kapcsolat más, de az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad vele.

Összegyűjtöttünk 5 élethelyzetet, melyek közül, ha minél többen megállod a helyed, annál nagyobb az esélye, hogy köztetek erős a kapcsolat!

Néha megőrülsz tőle

Ezzel nincsen semmi baj. Úgy vagyunk programozva, hogy, amikor nem úgy mennek a dolgok az életünkben, ahogy szeretnénk, akkor legszívesebben törnél, zúznál. Végül is nagyon unalmas lenne egy olyan kapcsolatban élni, amelyben a másik fél mindig mindenben egyetért veled. De azért vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Lehet, hogy izgalmas állandóan heves vitákba keveredni a pasiddal azért, hogy utána szenvedélyesen kibéküljetek, de a sok csetepaté előbb-utóbb szakításhoz vezet.

Semmi smink
Alapozó, arcpirosító, szempillaspirál, szemhéjpúder… Biztosak vagyunk benne, hogy szinte csak ezek a dolgok futnak át az agyadon a szerelmeddel való találkozás előtt. Nincs azzal semmi gond, hogy ápoltan akarsz kinézni, de ha már hosszabb ideje együtt vagytok, akkor gondolj bele, hogy a barátod nem csak azért szeret, ahogy kinézel. Mi lesz, ha felajánlja, hogy költözzetek össze? Tisztában kell lenned azzal, hogy ebben az esetben nem festhetsz úgy mindig, mint egy címlaplány. Nyugodj meg! Biztos, hogy ő nagyon boldog lenne attól, ha csak egy kis semmiségben várnád otthon és nagyon kevés sminket viselnél. Kérdezz meg bármilyen férfit és garantáltan azt mondja, hogy akkor tetszik neki a legjobban a barátnője, amikor reggel felébred, a haja kócos és nincsen rajta semmi smink. Miért? Mert természetes!

Teljesen rendben van, ha sírsz előtte
Ez nem egy olyan dolog, amit egy szobába bezárkózva egyedül kell csinálnod, nehogy meglásson a barátod. Bíznod kell benne, hogy bármit tehetsz előtte. És, ha azt hiszed, hogy egy ilyen jelenet után a pasid nem fog egy független, erős nőnek tartani, akkor tévedsz. A férfiak elolvadnak, amikor látják egy nő sebezhető, érzelmes oldalát.

Megfáztál?
Hagyd, hogy ápoljon. Azért, mert folyik az orrod és lázad van, még nem kell eltaszítanod magadtól. A férfiak szeretik megmutatni védelmező oldalukat és mi sem jobb lehetőség erre, mint amikor te vagy a sebezhetőbb és törékenyebb. És köztünk szólva, egy kis figyelem a részéről csak még könnyebben segít a nátha legyőzésében.

Légy kedves mindenkihez
Igen! Mutasd ki a szereteted! De ne csak neki. Fontos, hogy nyitott legyél és, jól kijöjj a körülöttetek levőkkel, mert a barátod örülni fog, hogy mások is szeretnek. Nyilván, őt ne hanyagold! Ha a barátaival mentek közösen szórakozni, viselkedj kedvesen a többiekkel, de ne feledd, hogy ő a legfontosabb az életedben és mindig egy kicsivel több figyelmet szentelj neki. Különlegesnek kell éreznie magát és nem elhanyagoltnak.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói