18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

7+1 kifogás, amit a nők mondanak amikor nem akarnak szexelni

2019.június.26.

Bizony előfordul, hogy valamelyik fél nem akar szexelni. A sztereotípiák szerint azonban leggyakrabban a nők keresnek kifogásokat, hogy elkerüljék az aktust. Az, hogy mi a valódi oka annak, hogy nem akarnak szexelni, azt csak ők tudják, de általában erre nem derül fény. De persze van, hogy nem csak kifogást keressük, hanem tényleg az a problémánk, amit mondunk.

Íme 7+1 kifogás, amit a nők mondanak ha nem akarnak szexelni. Te szoktad ezek közül bármelyiket alkalmazni?

1. ,,Fáj a fejem"

Fotó: giphy

Hát igen, a klasszikus "fáj a fejem". Azonban ez a kifogás nem túl jó, ugyanis számos kutatás kimutatta, hogy a fejfájásra kifejezetten jó a szex. Ha mégis ezt használnád, inkább hivatkozz migrénre.

2. ,,Megjött/meg fog jönni"

Fotó: giphy

Ez is egy igazi klasszikus, amit a nők sokszor mondanak akkor is, amikor éppen nem menstruálnak. Azonban azzal tisztában kell lennünk, hogy nem minden férfit taszít ez.

3. ,,Nagyon fáradt vagyok"

Fotó: giphy

Az esetek többségében tényleg igaz, hogy egy hosszú, fárasztó nap után, az ember már csak aludni akar. Ilyenkor nem is meglepő, hogy túl fáradtak vagyunk a szexhez, ráadásul ilyenkor a legtöbb nő megpróbálja meggyőzni arról a partnerét, hogy ő is nagyon fáradt.

4. ,,Új része jött ki a kedvenc sorozatomnak"

Fotó: giphy

Sok pár beütemezi a szexet egy adott napra. Amennyiben aznap nincs kedve a partnernek ágyba bújni, arra hivatkozhat, hogy meg kell néznie a kedvenc sorozatának új részét. A kutatások szerint ezt a kifogást is előszeretettel alkalmazzák a nők.

5. Arcmaszk

Fotó: giphy

Ha szavak nélkül szeretné valaki elutasítani a partnerét, arcmaszkot tesz fel éjszakára. Sokan ezt is alkalmazzák egyfajta kifogásként, hogy elkerüljék az aznapi szexet.

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

6. Alvás-színlelés

Fotó: giphy

Ehhez sem kellenek szavak, sok nő szimplán csak lefekszik, és úgy tesz mintha aludna. Ez szintén egy nagyon populáris "kifogás".

7. ,,Nem borotválkoztam"

Fotó: giphy

Sok nő tényleg nem szeret úgy szexelni - még hosszú párkapcsolatban sem-, hogy előtte nem borotválkozott meg. Ez teljesen rendben is van, így sokszor ez nem kifogás, hanem egy puszta tény.

+1 ,,Túl meleg van"

Fotó: giphy

Ez abszolút aktuális, és valószínűleg egyáltalán nem egy kifogás, hanem tényleg nehezére esik az embernek ilyen melegben szexelni. Nem csak, hogy fárasztó, de egy idő után lehet, hogy annyira melegünk lesz, hogy nem tudjuk befejezni.

Ezzel a cikkel mi egyáltalán nem támogatjuk azt, hogy füllents partnerednek. Amennyiben valami más oka van a fent említetteken kívül annak, hogy nem akarsz szexelni, jobb ha elmondod párodnak. Hidd el, biztosan megért majd téged!

Ez is érdekelhet

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói