18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Napi szex: ezek a legfontosabb számok a szexszel kapcsolatban

2022.január.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Felejtsd el a 69-es pózt és az édeshármast! Most sokkal érdekesebb és tudományosabb számokat mutatunk be neked a szex világából.

Napi szex: ezek a legfontosabb számok a szexszel kapcsolatban
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

A tudás hatalom. S bár a statisztikai adatok csak nyers számok, melyek nem feltétlenül fedik le a te viselkedésedet, azért nem árt néha belekukkantani a számokba. Ha például tudod, hogy szeretkezés után átlagosan 15 percig kell összebújva feküdni ahhoz, hogy növeljétek a kapcsolati elégedettségeteket, miért ne próbálnád ki, hiszen veszteni nem veszthetsz?!

30%-kal növeli az orgazmus valószínűségét, ha zoknit viselsz.

Tudjuk, ez sokkoló hír, hiszen a szex és a zokni együttes említése kizárólag ciki képzeteket idézhet bennünk elő. Mégis: a kutatások azt mutatják, hogy akik zoknit viseltek szex közben, nagyobb valószínűséggel és gyorsabban jutottak el az orgazmusig. Ennek oka nyilvánvalóan abban keresendő, hogy hideg lábakkal, fázósan sokkal nehezebb elengedni magad, és belefeledkezni az élménybe, ami a csúcsra jutásnak elengedhetetlen feltétele. Ha ennek ellenére nem tudod rávenni magad, hogy zoknit viselj - amit teljesen megértünk! -, végy szex előtt egy forró zuhanyt, vagy dugd be a lábadat a takaró alá!

15 perc nevetés, és kielégítőbb lesz a szeretkezés.

Ha szex előtt legalább 15 percet intenzíven nevetsz, akkor átlagosan 22%-kal nagyobbra tágulnak a vérereid, vagyis több vér áramlik azonos idő alatt a nemi szerveidbe is. Így pedig hamarabb izgulsz fel, és gyorsabban jutsz el a csúcsra. Lehet, hogy ideje a Szürke 50 árnyalata helyett vicceket olvasni, mielőtt ágyba bújsz a szerelmeddel?

30%-kal több immoglobulin A-t - az az antitest, ami a megfázás és az influenza ellen veszi fel a harcot - termel azoknak a szervezete, akik hetente egyszer vagy kétszer szeretkeznek, azokénál, akik ritkábban, egyáltalán nem, illetve akik gyakrabban! Ez utóbbi nagyon meglepő, de a kutatások mégis erre jutottak.

4.5 a hüvely pH értéke. Ez pont annyi, mint a paradicsomé. Fura, hogy ilyen savas? Nos, a legtöbb jótékony baktérium, amire nagy szükséged van odalent, ebben a közegben tud csak élni.

4000 évvel ezelőttről származnak az első adatok fogamzásgátló alkalmazásáról. Egy egyiptomi papíruszon részletes leírást találtak a tudósok arról, hogyan helyezzen a nő mézet a hüvelyébe, hogy elkerülje a teherbe esést. Kérünk, ezt semmiképpen se próbáld ki otthon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője