18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Erotikus álmaid vannak? Erről árulkodhatnak

2022.április.8.

Az erotikus álmok erős vágyfokozók is lehetnek, de aggodalmat is kelthetnek bennünk, attól függően, hogy milyen kontextusban láttuk azokat. Lehet, hogy te is ébredtél már zavartan és ijedten éjszaka, ha az álmod megcsalásról vagy egy exedről szólt. De az is lehet, hogy egy jobb éjszakán teljesen feltöltődve ébredtél, mert egy fantasztikus dolgot álmodtál.

Az ilyen álmok szerencsére teljesen normálisnak számítanak. Leggyakrabban a pubertás alatt kezdődnek, és az azt követő években egyre ritkábbak lesznek, de jellemzően később sem érnek teljesen véget.

Talán azok közé tartozol, akiknek kevés ilyen álma van, vagy épp ellenkezőleg, de ha bármikor is aggasztott egy erotikus álmod, akkor itt az ideje, hogy megtudd, mire utalhat.

Szexuális álom a főnököddel

Sokaknak van erotikus álma egy olyan személyről, aki nála bizonyos értelemben kevésbé korlátozott, mint például munka terén a főnök vagy egy magasabb beosztásban lévő munkatárs. Ez viszont még nem azt jelenti, hogy ténylegesen bármelyikükre is vágynál, hanem valószínűleg így fejeződik ki a nagyobb hatalom iránti vágyad. Ráadásul ha egy ilyen álom után rosszul is érzed magad, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem akarsz intim kapcsolatot létesíteni azzal a személlyel.

Szexuális álom valakivel, akit ki nem állhatsz

Ha egy heves együttlétről álmodsz valakivel, akit egyáltalán nem kedvelsz, vagy akire dühös vagy, az minden bizonnyal azért van, mert ilyen módon kifejezheted azt az erős energiát, ami az ellenszenv és a harag miatt felgyülemlett benned. Így tehát valószínűleg egy ilyen álom is csak az erő dinamikájáról szól, mintsem arról, hogy ténylegesen szexelni szeretnél azzal, aki ébren ellenszenves a számodra.

Szexuális álom egy hírességgel

Szakértők szerint széles körben elterjedtek a hírességekkel kapcsolatos álmok, amik leggyakrabban azért jelentkeznek, mert vonzódunk ahhoz a sztárhoz. Ébren tudod, hogy elérhetetlen, az álmaidban viszont semmi nem szabhat gátat a fantáziádnak, felébredve pedig még az egódat is növelhetik. Emiatt még akkor sem kell aggódnod, ha párkapcsolatban élsz, hiszen te is jól tudod, hogy ez leginkább egy illúzió.

Szexuális álom egy exszel

Az exeket már egészen másnak számítanak, mint a hírességek, hiszen olyan emberek, akiket már jól ismersz, és közös történetetek is van. Ha egyikükkel álmodsz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy újra szexelni akarnál vele, de általában van még benned valamilyen le nem zárt érzelem, ami nyugtalanít legbelül. Ha rájössz, hogy pontosan mi az, és sikerül megnyugtatnod a lelkedet, akkor valószínűleg meg is szűnnek az ilyen jellegű álmaid.

Szexuális álom egy baráttal

A szexuális álmok jelentős része valamilyen a valóságban az adott pillanatban nem reális helyzetben játszódnak. Éppen ezért valószínűbb, hogy az exeddel, a főnököddel, egy hírességgel, vagy egy barátoddal álmodsz, mint azzal, akivel megosztod az ágyadat. Lehet, hogy vonzódsz ehhez a baráthoz, vagy csak szimplán tudod, hogy nem lesz köztetek semmi. Ebben viszont még nincs semmi, amíg flörtölésről sincs szó, nincs rá okod, hogy rosszul érezd magad miatta.

Ezek a leggyakoribb álmok - elmondjuk, mi a jelentésük

Szexuális álom egy olyan nem tagjával, amelyhez nem vonzódsz

Könnyen előfordulhat az is, hogy egy olyan nem tagjával álmodsz, amihez nem vonzódsz. Ez leggyakrabban heteroszexuális nőkkel történik meg. Attól viszont, ha például leszbikus szexről álmodsz, nem biztos, hogy valóban egy nővel akarnál együtt lenni. Sokan kifejezetten szeretik a pornót velük azonos neműekkel, de ha közben a heteroszexuális partnerükkel jól érzik magukat, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha viszont te is jártál már hasonló cipőben, és úgy érzed, hogy a vágyaid egy része nem teljesül, akkor gondold át alaposan, hogy miből ered a fantáziád, majd találd meg a módját, hogyan integrálhatod azt a kapcsolatodba.

Szexuális álom a partneredről

Sok szexuális álom valamilyen tiltott aspektust tartalmaz. Így ha a partnered szerepel benne, akkor vagy azért lehet, mert a kapcsolatotok korai szakaszában jártok, vagy azért, mert huzamosabb ideig nincs alkalmatok találkozni. Ebben az esetben a legjobb megoldás az, ha az érzelmeidre hagyatkozol, és ha az jár az eszedben, hogy a partnereddel legyél, akkor ha lehetőséged adódik rá, miért is ne tehetnéd meg?

Szexuális álom egy új helyen

A szexuális álmok néha egy olyan helyen történnek, ahol eddig még nem szexeltünk, és nem is látjuk reálisnak, hogy fogunk. Ilyen lehet egy nyilvános fürdő, a gyermekkori otthonunk vagy egy szexparti. Ezeknek az álmoknak a hátterében leggyakrabban egy olyan csavar áll, amelyet ki szeretnél próbálni, de nem feltétlenül olyan vad dolog, mint amit az álmodban láttál. A legjobb, amit ilyen esetben tehetsz, ha kipróbálsz valamilyen új, a számodra és a partnered számára is élvezetes dolgot.

Álom, amelyben a partnered megcsalt

Egy álom, amelyben a partnered megcsalt, nem kellemes élmény, akárhányszor is mondod magadnak, hogy csak álmodtad. Lehet, hogy ezzel valóban akar valamit mondani neked a tudatalattid, de ettől még ne ess pánikba. Ez nem azt jelenti, hogy a partnered megcsal, hanem azt, hogy valami nyugtalanít vele kapcsolatban, esetleg van egy rossz megérzésed. Ha így van, neki és magadnak is jobbat teszel, ha őszintén beszélsz vele arról, hogy mi aggaszt.

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő