18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mit jelent pontosan ha az álmodban az exeddel szexelsz?

2022.január.30.

Bizony, még a legjobbakkal is előfordul, hogy exünk egy vad szexuális álmunkban jelenik meg. Ez lehet szakítás után közvetlenül is, de akkor is előfordulhat, amikor már teljesen túlléptünk az előző kapcsolatunkon. De ez mégis mit jelent? Főleg akkor lehetünk kíváncsiak a válaszra, ha minden tökéletes az aktuális partnerünkkel.

Mit jelent pontosan ha az álmodban az exeddel szexelsz?
Fotó: Gettyimages.com

Egyáltalán nem ritka, hogy azt álmodjuk, hogy az exünkkel szexelünk. Egy kutatás szerint a nők 55 százalékának az egyik leggyakoribb álma az exével kapcsolatos.

Fotó: giphy

A szakértők szerint egyénenként eltérő, hogy mit jelentenek ezek a forró álmok. Amennyiben az exeddel nem volt túl fényes a szex, az álmok azért jönnek elő, hogy ezt a rossz tapasztalatot megpróbálják jóvá tenni. Éppen emiatt álmodhatsz vele olyan dolgokról, amikre a szex közben te vágytál, de sosem kaptad meg tőle.

Az bizony igen zavaró lehet, hogy van párkapcsolatod, és úgy álmodsz arról, hogy az exeddel szexelsz.

Ha egy egyszeri álomról van szó, a szexuálpszichológusok szerint nincs különösebb jelentősége. Amennyiben többször visszatér egy nedves álomban, az azért is fordulhat elő, mert éber állapotban is sokan gondolkozunk rajta, sokszor eszünkbe jut. Ez főleg akkor gyakori, ha kielégítő volt számunkra a szex vele.

Fotó: giphy

Ha sokszor álmodsz vele, az még nem azt jelenti, hogy újra össze akarsz vele jönni. Függetlenül attól, hogy mi történt az álomban, és kivel, az álom értelmezésének legjobb módja az, ha arra összpontosítasz, hogy miként érezted magad benne. Az önmarcangolást azonban mindenképpen tedd most félre, bármire is jutsz.

Tegyél fel kérdéseket magadnak, és írd le őket egy papírra. Anne Hodder szexterapeuta szerint ez segít abban, hogy több dolgot megtudj önmagadról, a szerelmi életedről, érzéseidről, és később bármikor előveheted, és átgondolhatod a válaszaid.

Ez is érdekelhet

5 film a leszbikus kapcsolatokról

5 film a leszbikus kapcsolatokról

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő