18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Életem első intimmasszázsa nem egészen úgy sült el, ahogy vártam”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az intimmasszázs egy fantasztikus eszköz, ami nem csak kényeztetni, de gyógyítani is képes, ha jó szakembert választunk. Én sajnos nem egy profinál kezdtem. Hiszem, hogy az önismereti írással képesek vagyunk gyógyítani saját magunkat, így ezt a cikket terápiás eszközként szeretném felhasználni, hogy feldolgozzam életem első intim-masszázs élményét.

Az intimmasszázs gyógyító is lehet, ha jól választod meg a masszőrt
Az intimmasszázs gyógyító is lehet, ha jól választod meg a masszőrt
Fotó: Getty Images /zeljkosantrac

Ilyen őszintén még sosem írtam róla. Nem titok, azért kezdtem el a szexualitás témájával foglalkozni hét évvel ezelőtt, mert számtalan feldolgoznivaló elakadásom és traumám volt ezen a téren. Tömören összefoglalva nem igazán tudtam élvezni a szexet, de a párom kedvéért mégis csináltam.

Azért kezdtem el blogolni erről az öngyógyító utamról, melynek során meg akartam tanulni végre érezni a gyönyört és szenvedélyt, mert tudtam, hogy ezzel is közelebb kerülök a felhőtlen szexuális lényemhez. Az is motivált persze, hogy az írásaim által segíteni tudok másoknak. Extra haszonként pedig imádtam, hogy a bloggerként sok-sok kapu megnyílt előttem különböző gyógyítókhoz, segítőkhöz, szex-szakértőkhöz - és persze masszőrökhöz is. Minden egyes ilyen alkalom rengeteget adott hozzá a fejlődésemhez. Még azok is, amik nem feltétlenül voltak kellemesek. Így történt, hogy felajánlást kaptam egy intimmasszázsra.

Mi az az intimmasszázs?

Az én megélésem szerint (és ez nem a hivatalos definíció) az intim-masszázs egy gyógyító folyamat, ami segíthet közelebb kerülni a saját testünkhöz, magasabb szintre emelni az intimitásra való nyitottságunkat és feldolgozni szexuális elakadásokat, vagy akár traumákat is. Mindemellett egy nagyon-nagyon kellemes érzés tud lenni, hiszen a teljes test masszázsa során többnyire a nemi szervek is sorra kerülnek. Bár nem cél ilyenkor az orgazmus, de nem is ritka.

Az általam ismert legjobb intimmasszőrök tantrikus szellemiségben végzik ezt a masszázst, ami egy rendkívül lélekemelő, testet és szívet simogató fantasztikus élményt eredményezhet. A legtöbb kliensem, aki járt ilyen tantramasszázson, arról számolt be, hogy sosem kapott még ilyen tiszteletet, odafigyelést és gyengédséget. Jó esetben ez egy meghitt, gyönyörteli szeánsz, nem egy szimpla erotikus masszázs.

Én is ki akartam próbálni az intimmasszázst

Sokféle motivációból döntenek emberek amellett, hogy elmennek egy intim-masszázsra. Természetesen sokan vannak, akik egyszerűen egy minőségi erotikus élményre vágynak, de olyanok is bőven vannak, akik hallottak arról, hogy ez segíthet megoldani szexuális problémákat, vagy magasabb szintre emelni az intimitást az életükben.

Hogy mi volt az én motivációm, amikor elfogadtam egy távoli ismerősöm ingyenes masszázs-felajánlását? Fontos eleme a történetnek, hogy egy olyan férfitől érkezett az ajánlat, aki valójában kimondottan taszított engem. Jó embernek tartom, csak finoman szólva nem vonzott mint férfi. A valódi okokat, amiért belementem ebbe az erotikus helyzetbe, még magam előtt is nehéz felvállalnom, mert szégyellem. Mégis fontosnak tartom írni róla, mert ez új tanulságokat szülhet, segíthet a feldolgozásban és továbblépésben, mellette pedig remélem, a mások hasznára válhat, miközben olvassák.

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Első tanulság: olyan masszőrt válassz, akit szívesen közel engedsz magadhoz

Sokak számára ez triviálisnak tűnhet, de a hozzám hasonlóan szexuálisan traumatizált nőknek, akik az őket ért zaklatásokon keresztül azt tanulták meg, hogy bárkinek az érintéstét tudni kell viselni, ez nem olyan alapvető. Sőt, bennem leginkább az volt, hogy a hozzám kedves férfiaknak kvázi kötelességem élvezni a közeledését. Még akkor is, ha nem tetszenek. Még akkor is, ha kimondottan taszítanak.

Második tanulság: hanyagold a laikusokat

Még egy profinál is érhetnek kellemetlen élmények, de egy laikusnál pláne. Az én masszőröm elvégzett valamilyen intimmasszázs oktatást, de közel sem volt profi. Ügyesen érintett, de a megfelelő bizalmi légkör megteremtése, amiben a testem és a lelkem is meg tudom nyitni, nem ment neki. A jó masszőr lágy zene mellett gyertyákat gyújt, szép kendőkkel és egzotikus oltárra illő tárgyakkal díszíti fel a helyszínt, ahol még illóolajokkal is gondoskodik a tökéletes ellazulásról. Mindemellé pedig olyan tisztelettel és gyengédséggel fordul hozzánk, ami mellett sokkal könnyebben bele tudunk olvadni a karjaiba. Figyel a határainkra, nem él vissza a helyzetével.

Én sajnos egy olyan „intimmasszázst” vállaltam be, ami a hangulatában nem igazán volt intim. Nem volt se felkészítő beszélgetés, se zene, se megfelelő hőmérséklet. Fázott a testem és a lelkem is azon az idegen helyszínen. A nemiszervek izgatása önmagában nem intimitás – még akkor sem, ha egyébként ügyesen csinálja azt. A valódi intimitásban meg mersz nyílni a másik előtt. Ehhez pedig biztonságos közeg szükséges. Mindemellett, véleményem szerint akkor lesz valaki profi ebben, ha jól ismeri a szexuális problémák lelki oldalát és tudja, mit lehet velük kezdeni. Fontos, hogy rendkívül empatikus és alázatos legyen az illető, mert ha nem az, könnyen sérülhetünk is az ilyen mértékű testi-lelki meztelenségben.

Harmadik tanulság: jobb kerülni az ingyenes intim-masszázst

Komplex okok miatt mentem bele abba, hogy ez a számomra taszító férfi hozzám érjen.Tévesen, de akkoriban kötelességemnek éreztem, hogy mint leendő szex-szakértő ezt is kipróbáljam. Úgy éreztem, be kell ezt vállalnom azért, hogy be tudjak számolni a saját élményeimről is a követőimnek. Ezt már nehezebb bevallani, de kicsit különlegesnek is akartam érezni magam azáltal, hogy bevállaltam ezt. Mellette pedig abban is reménykedtem, hogy gyógyulhatok általa – bár valószínűleg a lelkem mélyén éreztem, hogy ez itt, ebben az esetben nem történhet meg, hisz nem egy olyan férfival dolgoztam együtt, aki mellett el tudom engedni magam.

Félig tudatosan sétáltam bele abba, hogy közel engedjek magamhoz valakit, aki nem szimpatikus azért, mert tévesen azt hittem, nincs más választásom. Attól féltem, ha elszalasztom ezt az ingyenes lehetőséget, akkor nem lesz másik. Kishitű voltam: azt gondoltam, nekem ne lenne pénzem eljárni egy profi szakemberhez, mint fizetős vendég.

Persze nem törvényszerű, hogy „ingyen húsnak híg a leve”, de úgy gondolom, egy initmmasszázsnál nem szerencsés ez a felállás. Az, hogy nem volt tisztázva, miért kapom én ezt ingyen, nem kért érte legalább egy beszámolót a blogon, amin keresztül klienseket szerezhet (inkognitóban akart maradni), gyanút ébreszthetett volna bennem. Azóta sem tudom, miért csinálta, de benne van a pakliban, hogy a saját gyönyöre volt az ár. Lehet, hogy nem így volt, de az, hogy nem ismertem a valódi motivációt, bizonytalanságot teremtett, ilyen körülmények között pedig nem igazán lehet hatékonyan gyógyulni.

„Ki a frigid?” - Beszéljünk nyíltan a szexualitásról

„Ki a frigid?” - Beszéljünk nyíltan a szexualitásról

Milyen élmény volt így az intimmasszázs?

A feszengésem ellenére a testem számára kellemesek voltak az érintései, amire gondolhatnánk, hogy jó, de valójában nem szerencsés. Általa csak megismételtem azt a káros szokásomat, hogy hagyom, hogy akkor is hozzám érjenek, amikor egy részem nem akarta azt igazán. Ez esetben a testem képes volt élvezni, de a lelkem kevésbé, ami egy rettentő zavaros helyzetet eredményezett.

Ennek ellenére nem bántam meg, hiszen segített rávilágítani mindezekre a tanulságokra és területekre, ahol még fejlődni, változni szeretnék. Néha falnak kell menni, hogy észre vegyük, hogy egy ideje már rossz irányba haladunk. Izgalmas új tanulságokat hozott ez az egyszerre kellemetlen és kellemes élmény, és bár megúsztam újabb trauma nélkül, összességében azért azt javaslom: ha vonz az intim-masszázs, inkább egy olyan profi szakembert válassz, akivel kapcsolatban az intuíciód is azt súgja, jó helyen leszel.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez komoly? Így néznek ki ma a Vészhelyzet című kultikus sorozat színészei, van, akire rá sem ismerünk

Ez komoly? Így néznek ki ma a Vészhelyzet című kultikus sorozat színészei, van, akire rá sem ismerünk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)