18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Izgalmas szex-számok, amikről még nem hallottál

2016.június.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Felejtsd el a 69-es pózt és az édeshármast! Most sokkal érdekesebb és tudományosabb számokat mutatunk be neked a szex világából.

A tudás hatalom. S bár a statisztikai adatok csak nyers számok, melyek nem feltétlenül fedik le a te viselkedésedet, miért ne próbálhatnád ki az alábbi trükköket, hiszen veszteni nem veszthetsz!

30%-kal átlagosan növeli az orgazmus valószínűségét, ha zoknit viselsz.
Tudjuk, ez sokkoló hír, hiszen a szex és a zokni együttes említése már önmagában ciki. Mégis: a kutatások azt mutatják, hogy akik zoknit viseltek szex közben, nagyobb valószínűséggel és gyorsabban jutottak el az orgazmusig. Ennek oka nyilvánvalóan abban keresendő, hogy hideg lábakkal, fázósan sokkal nehezebb elengedni magad, és belefeledkezni az élménybe, ami a csúcsra jutásnak elengedhetetlen feltétele. Ha ennek ellenére nem tudod rávenni magad, hogy zoknit viselj - amit teljesen megértünk! -, végy szex előtt egy forró zuhanyt, vagy dugd be a lábadat a takaró alá!

10 perc kell átlagosan ahhoz, hogy felizgasson egy pornófilm.
Ez önmagában annyira talán nem érdekes, de ha azt vesszük, hogy az adatok azt mutatják, a férfiak és a nők egyaránt átlagosan ennyi idő alatt izgulnak fel az erotikus vizuális tartalmak láttán, akkor egy mítoszt le is dönthetünk: a nők sincsenek fából, maximum kevésbé merik bevallani, hogy rájuk is hatnak a szexfilmek. És ha már itt tartunk:

58%-a azon pároknak, akik már néztek közösen pornófilmet, azt állítják, javult a szexuális életük. Lehet, hogy ez a szexuális élet monotóniájának ellenszere?

15 perc nevetés, és kielégítőbb lesz a szeretkezés.
Ha szex előtt legalább 15 percet intenzíven nevetsz, akkor átlagosan 22%-kal nagyobbra tágulnak a vérereid, vagyis több vér áramlik azonos idő alatt a nemi szerveidbe is. Így pedig hamarabb izgulsz fel, és gyorsabban jutsz el a csúcsra. Lehet, hogy ideje a Szürke 50 árnyalata helyett vicceket olvasni, mielőtt ágyba bújsz a szerelmeddel?

30%-kal több immoglobulin A-t - antitest, ami a megfázás és az influenza ellen veszi fel a harcot - termel azoknak a szervezete, akik hetente egyszer vagy kétszer szeretkeznek azokénál, akik ritkábban, egyáltalán nem, illetve akik gyakrabban! Ez utóbbi nagyon meglepő, de a kutatások mégis erre jutottak. Látod? Ezért se kell, hogy nyomasszon, ha öt év együttélés után már "csak" hetente egyszer-kétszer bújtok ágyba!

4.5 a hüvely pH értéke. Ez pont annyi, mint a paradicsomé. Fura, hogy ilyen savas? Nos, a legtöbb jótékony baktérium, amire nagy szükséged van odalent, ebben a közegben tud csak élni.

4000 évvel ezelőttről származnak az első adatok fogamzásgátló alkalmazásáról. Egy egyiptomi papiruszon részletes leírást találtak a tudósok arról, hogyan helyezzen a nő mézet a hüvelyébe, hogy elkerülje a teherbe esést. Kérünk, ezt semmiképpen se próbáld ki otthon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője