18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Le a legendákkal! Íme a 4 legnagyobb szexmítosz

2017.október.8.

A szexszel kapcsolatban hajlamosak vagyunk mindenféle mítoszt kitalálni. Ezeknek azonban sokszor a fele sem igaz. A GLAMOUR most utánajárt négy olyan legendának, amelyeket a legjobb lenne elfelejteni.

Bár nagyon ritka, de sajnos orális szex által is fertőződhetünk HIV-vírussal. Ami viszont gyakori, az a herpesz és a gonnorhea. Sőt, egy új tanulmány azt is kimutatta, hogy azok a nők, akik hat vagy annál több partnerral folytattak orális szexet életük során, gyakrabban kapnak szájüregi rákot. Ez valószínűleg a méhnyakrákért is nagyban felelős humán papillóma vírus következtében lehetséges. Használj az orális szexnél is óvszert! Ha elsőre furcsának tűnik, próbáld ki az ízesített fajtákat!

Egy az Egyesült Államokban végzett tanulmányban a megkérdezett nők 40%-a bevallotta, hogy végzett önkielégítést az elmúlt hónapban, annak ellenére, hogy mindegyikük párkapcsolatban élt. Ha még ez sem lenne elég meglepő, itt a bónusz: a kutatásból az is kiderült, hogy az önkielégítéstől nem ódzkodó nők általában sokkal kielégítőbbnek találták a szexet partnerükkel, mint azok a nők, akik egyedül önmegtartóztatóak voltak.

Fotó: giphy

Láttad már? Mit egyél, hogy jobb legyél az ágyban?

Nos, valójában nem csak tudják, hanem meg is teszik olykor. Méghozzá ugyanazon ok miatt, mint mi, nők: nem akarnak nekünk csalódást okozni. Természetesen az ejakulációt magát nem tudják megjátszani, de a fizikai reakciókat igen, hiszen olykor velük is előfordul, hogy túl fáradtak vagy gondterheltek ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra.

Ha csak nem az orvosod írta elő, nincs olyan szabály, mely szerint ne szeretkezhetnél akár várandósságod utolsó napjaiban is. Sőt, egyes orvosok az állítják, a terhesség alatti szex még a koraszülés kockázatától is véd. Azt is kimutatta egy érdekes tanulmány, hogy sok nő éppen terhessége alatt éli át első orgazmusát. (Ennek oka a megváltozott hormonszintben keresendő.) A lényeg, hogy megtaláljátok a számodra legkényelmesebb pozíciót, például a kiskifli-nagykiflit.

Fotó: giphy

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!