18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?

2021.szeptember.18.

Vannak fiúk, akiket érdekel, hogy hány emberrel feküdtél le, vannak, akiket nem. Annak, hogy kinek miért érdekes ez, vagy kinek miért nem az, rengeteg, nagyon változó oka lehet, ezért talán fontosabb lehet, hogy milyen kérdésre keres igazából választ az, aki ezt feszegeti.

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?
Fotó: Shutterstock

Lehet, hogy magában bizonytalan, és attól fél, ha "túl sok" partnered volt előtte, nem lesz majd elég jó neked. Lehet, hogy volt korábban valami nagyon rossz tapasztalata valakivel, aki folyton a korábbi partnereivel hasonlítgatta össze, és ezt szeretné elkerülni. Lehet, épp attól fél, hogy ő maga sem túl tapasztalt, ezért szeretné kizárni, hogy a partnere teljesen kezdő, még nála is tapasztalatlanabb legyen. Lehet, a családjából vagy a baráti társaságából hoz magával valami olyan mintát, ami meghatározza, mi az, amit még el tud fogadni, és mi az, amit már nem.

Ezek mind olyan kérdések, amikről érdemes mélyebben beszélni, hogy kiderülhessen, miről van szó valójában – mert ezek a beszélgetések általában nem a számokról szólnak igazából, hanem az azoknak tulajdonított előítéleteinkről, feltételezéseinkről és félelmeinkről.

A lányokat mennyire izgatja ez a szám?

A lányok között is vannak olyanok, akik ennek nagyobb, és olyanok, akik szinte semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanak. És azokat is, akiket izgat ez a szám, sokféle dolog motiválhat arra, hogy utánajárjanak, milyen életet élt előttük a másik.

Miért jó, ha egy férfi maszturbál?

Miért jó, ha egy férfi maszturbál?De ugyanúgy, ahogy a fiúk esetében is, a lányok esetében is fontos figyelni arra, hogy a kíváncsiságunkkal egyrészt ne lépjük át a másik határait (tartsuk tiszteletben, ha nemet mond a kérdésünkre), másrészt pedig azt halljuk meg, amit mond, ne azt, amit mi abba beleképzelünk.

A cikk a Yelon közreműködésével készült. Ha szívesen olvasnál még szexről, kapcsolatokról, a tested működéséről, látogass el a weboldalukra! A Yelon egy anonim chatet is működtet, ahol a 10–18 évesek saját kérdéseiket tehetik fel szakembereknek, és bármiről beszélgethetnek, ami érdekli őket.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói