18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igaz történet: amikor rájöttem, hogy milyen az igazán jó szex

2021.március.20.

A jó és kielégítő szexuális élet sajnos nem jön magától. Vannak szerencsések, akik már fiatalon tudják, hogy mi a jó nekik, de olyan is előfordul, hogy valaki hosszú évek után fedezi fel, hogy mi is az igazán jó neki a szexben. Ehhez időnként egy odaadó partner, kellő önismeret, vagy csupán csak a véletlen szükségeltetik. Olvasóink mesélik el, hogy ők mikor élték át az igazi gyönyört először.

Örök önbizalmat adott

Messze nem voltam az osztály legcsinosabb csaja a gimiben, ezért nem is flörtölgettem nyíltan a helyes srácokkal. Én is figyeltem őket titokban, és - sajnos sok más, nálam szexibb lánnyal együtt - én is eléggé bele voltam zúgva a legmenőbb srácba, Mikibe. Képzelhetitek, hogy örültem, amikor egy szakkörbe kezdtünk járni, hát még mikor kiderült, hogy tök jól kijövünk egymással. Igazából sosem gondoltam, hogy randiznánk, de tény, hogy egyre többet lógtunk együtt suli után is. Mivel akkoriban kissé molett voltam, igen meglepődtem, amikor megcsókolt. Két nap múlva följött hozzám, és szeretkeztünk. Tizennyolc éves voltam, előtte már volt egy fél éves kapcsolatom, és sosem tudtam magam elengedni szex közben, mert folyton azzal voltam elfoglalva, milyen kövér és csúnya vagyok. Miki viszont rajongott a domborulataimért, és miközben vetkőztem, egyszer csak finoman végigsimította a combomat. Közben azt mondta: nagyon szexi vagy. Ez volt az a pillanat, amikor elengedtem magam, és végül egy csodálatosat szeretkeztünk. Bár csak négy hónapot jártunk utána, soha többet nem volt probléma elengedni magamat szex közben.

Sára, 31

Szexelhetsz az első randin? A fiúk mindig akarják? - Férfiak szextanácsai

Szexelhetsz az első randin? A fiúk mindig akarják? - Férfiak szextanácsaiNem adtam alább az igazinál

Mindig úgy gondoltam, szeretem a szexet és élvezem is, mégis, együttlét alatt még sosem volt orgazmusom. Aztán 25 éves koromban végzetesem beleestünk egymásba egy munkatársammal. Hosszú, szenvedélyes levelezés és titkos randevúk után jöttünk össze, így az első együttlétet felfokozott izgalom előzte meg. Az előjáték mégis olyan hosszú volt, mint kamaszkorunkban, és partnerem láthatóan odavolt az orális szexért. Életemben először volt olyan érzésem, hogy a másik nem azért teszi ezt, mert nekem akar örömet okozni, hanem azért, mert neki is jólesik. Szinte észbe sem kaptam, hogy mi fog történni, amikor észrevettem, hogy menthetetlenül a csúcs felé tartok, és végül átéltem életem első orgazmusát egy férfival. Csodálatos volt! És igen, rájöttem, hogy azért mégiscsak ez az igazi!

Gyöngyi, 36

Mesterfogás egy idegentől

Egyszer egy nyaraláson összejöttem egy vonzó férfival. Igazi nyári kaland volt, ezért egyik este az "erkölcsökkel" nem törődve, néhány koktélt követően a szobájában találtam magam. Szinte letéptük egymásról a ruhát, nem arra ment ki a játék, hogy életünk legérzékibb szeretkezésére kerüljön sor, inkább csak egy gyors és szenvedélyes menetre számítottunk. Azonban együttlét közben a partnerem hirtelen olyan szögbe fordította a testemet, ami szinte egyből a csúcsra juttatott. Magam is meglepődtem, abban a pozícióban milyen élvezetes számomra a szex. A pasi persze a nyaralás után eltűnt az életemből, de ez a pozíció örökre megmaradt mint jól bevált taktika, és a férjemmel máig is hasonló sikerrel "alkalmazzuk".

Bea, 29

A cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2010. áprilisi számában jelent meg.

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt