Mit gondol a pasid az előző partnereid számáról?

2014.január.9.

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor egyikőtök felhozakodik az előző partnerek számával. Szerintünk a legfontosabb, hogy őszinteségre alapozd a kapcsolatot, ha úgy tűnik, fontos neked.

Szex és New York (2008)
Szex és New York (2008)

De lássuk csak, mit is gondolhat a szexpartnereid számáról a pasid? Egyenesen a forráshoz fordultunk, és kikértük jó pár férfi véleményét ebben az olykor kínos kérdésben.

1-5
Egészen megnyerőek ezek a számok egy pasi szemében. Valószínűleg azért kicsit megijed, ha a húszas éveid közepén jársz, akár közel a 30-hoz, és eddig még csak egy férfival feküdtél le. Könnyen lehet, hogy összezavarodik ennek hallatán, és érdekelni fogja, miért az a bizonyos egy, sőt birizgálja majd a büszkeségét is. Ki ő? Mennyire szeretted és a többi. Ha fiatalabb vagy és csak 1-2 partnered volt, akkor ebből azt a következtetést vonja le, hogy eddig csak komoly, hosszú távú kapcsolataid voltak, sőt az is átfut majd az agyán, hogy sokáig tartogattad a szüzességed, ami ugyancsak izgatni fogja. Ha ezek közt van a számod, akkor könnyen megbocsájtható, ha néha kicsit gyakorlatlan vagy az ágyban.

6-15
Egy férfi szemszögéből ez a szám teljesen átlagos. Azt jelenti, volt már pár egyéjszakás kalandod, rövidtávú románcod, de a komoly kapcsolatok terén is otthonosan mozogsz. Valószínűleg már sok mindent kipróbáltál és tudod, hogy mit akarsz. Egy modern nő esetében a 15-ös szám egy pasit sem kell, hogy megbotránkoztasson. Ha sokkolja, akkor ez csak amiatt lehet, mert neki ennél sokkal kevesebb partnere volt.

16-25
Ennél a számnál már a kor is számít. Ha 20 éves vagy és lefeküdtél már 25 pasival, az teljesen mást mond neki, mintha 35 lennél és ugyanennyi lenne az összeg. Minél idősebb vagy, annál magától értetődőbb, hogy voltak zátonyra futott kapcsolataid, rövidebb hódításaid, sőt az is lehet, nem mindenkinek emlékszel a vezetéknevére. Ha még a 20-as éveid elején jársz és több mint 25 pasival lefeküdtél, akkor számíts rá, hogy elkerekedik a szeme.

26-35

Ha idősebb vagy és egy jóval fiatalabb fiúval hozott össze a sors, akkor készülj fel rá, hogy a partnereid száma sokkolni fogja, főleg, ha az életkoroddal egyezik meg ez szám. De ahogy ők is korosodnak, annál kevésbé tudja őket meglepni ez a tény. Sőt, egy 40-hez közeledő, modern nő esetében ez ma már teljesen normálisnak számít. Nincsen semmi szégyellnivaló, ha ebbe a kategóriába esel bele. Egy intelligens férfinek ez a szám csak azt sugallja, hogy elkövettél pár hibát, de hidd el, ő is. Hacsak nem a múlt hónapban szakítottál valakivel 10 év után, és utána rögtön ágyba bújtál 30 pasival, akkor semmitől sem kell tartanod.

36 vagy több
A tapasztalt nő. Néhány férfi nem fog repdesni az örömtől, hogy több mint 40 férfival megosztottad az ágyad. Ez tény. Mások pedig akár örülnek is neki, mert tudod, mi a dörgés. De a csúnya igazság az, hogy sok pasit igencsak letaglóz egy ilyen magas szám. Ám, ez csak amiatt okoz nekik gondot, mert elképzelték, hány emberrel feküdtél le, és az a szám sokkal alacsonyabb volt ennél. Ebben az esetben jobb, ha minél előbb túlestek ezen a beszélgetésen. A szexuális történetet pont olyan fontos téma, mint a családfád, és át kell beszélni, hiszen hozzátartozik ahhoz, aki vagy.

Egy szó, mint száz, ha működik közöttetek a kémia és a szex csodálatos, akkor nem valószínű, hogy kirúgnak az ágyból amiatt, hogy hány előző szexuális partnered volt. Ideális esetben persze csak ültünk volna egy helyben és vártuk volna, hogy végre ránk találjon az igazi, de nyilvánvalóan ezek az elvárások helytelenek. Minél nyitottabban állunk egymáshoz, annál nyugodtabbak leszünk. A múltunk formált azzá, akik ma vagyunk, és ebbe beletartoznak a jó és a rossz döntések is. Kívánjuk, hogy akivel megosztod ezt az intim számot, megnyerje az utolsó sorszámot, amit kiosztasz.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját