18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kiderült, hány év után lép félre a legtöbb pár

Jöjjön a szex szuperlatívuszokban! Te élvezed a szexet? El sem tudod képzelni, hogy még ennél is jobb lehet? Ugyan! Ne légy kishitű! Kicsit újra varrva a mondást, állítjuk, hogy ki mint veti ágyát, úgy hentereg majd benne. Íme néhány szuper trükk, amelyek közül talán te is be tudsz vetni néhányat.

Kiderült, hány év után lép félre a legtöbb pár
Fotó: Thomas Barwick/Getty Images

Keveset gondolkozunk a szexuális együttlét körülményein, a körítésen, kellékeken, az érzékszerveink hatalmas befolyásán, pedig sokkal jobban tennénk, ha egy összetettebb, finomabb, bonyolultabb lényként tekintenénk önmagunkra minden egyes pillanatban, szeretkezés előtt is!

A LEGveszélyesebb szex

Az eddigi közvélekedéssel ellentétben nem a hetedik, hanem már a kapcsolat harmadik évében nagyra nő a veszélye annak, hogy egy kapcsolat valamelyik résztvevője félrelép. Ezt állítja legalábbis egy német pszichológus. A fő okként a fokozatosan ritkuló kommunikációt jelöli meg. Az általa végzett felmérésből kiderült, hogy a félrelépő nők 68, míg a férfiak 75 százaléka azért csalta meg a párját, mert sosem voltak képesek elmondani a másiknak, mire vágynak.

GLAMOUR-tipp: Ha túlságosan szégyellős vagy nyíltan beszélni a vágyaidról és az álmaidról, írd le őket egy kedves e-mailben vagy levélben. Nem szívesen buzdítunk az ivásra, de egy-két pohár bor után megered az ember nyelve, úgyhogy az is jó megoldás lehet, ha a nagy beszélgetés előtt legurítotok néhány pohárral.

A LEGdallamosabb szex

A ritmus felkelti a vágyat. Legalábbis ez derül ki a leicesteri egyetemen készített felmérésből, amelyben azt vizsgálták, melyik zenei stílus rajongói a jobb szeretők. Az eredmény: az elkötelezett hip-hop rajongók 38 százalékának több szeretője volt öt éven belül, mint a többi stílus kedvelőinek. Mint az efféle tökéletesen fölösleges statisztikák és felmérések hívei nagyon örültünk, amikor rábukkantunk erre a hírre, és mini közvélemény-kutatásunk alapján állíthatjuk, hogy lehet a dologban valami. A szerkesztőség tíz tagja közül hat hallgat zenét szex közben, és a hatból csupán egy esküszik a komolyzenére, egy a romantikus balladákra, a többi négy Nicki Minaj és Cardi B számait részesíti előnyben.

Ismerd meg az érzéki masszázst, ami házasságokat is képes megmenteni

A LEGörömtelibb szex

Az orrunk tízezerszer érzékenyebb, mint bármely más érzékszervünk, és a jó illatok megbízhatóan és pillanatok alatt jó érzéseket keltenek bennünk. A kutatók arra is rájöttek az évek során, milyen az öröm illata a különböző kultúrkörökben élő embereknek: a mósusz és a vanília illata az, amitől az ausztrál bennszülöttől az angol dzsentlemenig mindenki beindul. Hogy ennek mi az oka? Ez a két illat olyan anyagokat tartalmaz, amelyek az anyatej illatára emlékeztetnek.

GLAMOUR-tipp: Tekintve, hogy éjszaka még kifinomultabb a szaglásunk, mint máskor, előjátékként bátran kísérletezz az illatokkal! Fújd be a szerelmed testét egyfajta illattal azokon a helyeken, ahol a legszívesebben kényezteted - és tegye ő is ugyanezt a te testeddel. Érdekes megfigyelni, a partnered mely helyeket választja. Az erotikus felfedezőúthoz jól passzol például a mindkét nem számára kapható Gaultier 2, amely mósuszt, vaníliát és ámbrát tartalmaz.

A LEGgyümölcsözőbb szex

Az eper és a málna mind a férfiak, mind a nők gyönyörét fokozza. Ezt a közismert tényt tudományosan is bizonyította egy londoni kutató. Az ok: ezeknek a gyümölcsöknek a magjában sok a cink, ami valóságos tesztoszteronbomba.

GLAMOUR-tipp: Vegyél friss epret, és helyezd az előjáték során a farcsontodra vagy a két melled közé, aztán kezdődhet a falatozás. Majd meglátod, mennyire lebecsültétek eddig ezeket az erogén zónákat!

A LEGszépítőbb szex

Este ne aludjunk el rögtön, inkább szerelmeskedjünk egyet, még akkor is, ha fáradtnak érezzük magunkat - javasolja David Weeks brit kutató. Szex közben ugyanis örömanyagok (bétaendorfinok) és fiatalító hormonok (például ösztrogén) szabadulnak fel, amelyek elalvás után, éjjel fejtik ki áldásos hatásukat. Simává teszik a bőrt, erősítik a hajat, gyorsítják a hajnövekedést.

GLAMOUR-tipp: Ha már elbóbiskolt, bújj oda hozzá, de ne használd a kezed. Simulj oda hozzá a melleddel, a lábaddal fond át a lábát. Úgy meg fog lepődni, hogy azonnal felébred. Ha mindez kevés, a száddal is rádöbbentheted, hogy érdemes lenne felébrednie...

Az orgazmus nem feltétlenül jár ondóval, és erre itt a bizonyíték

A LEGköltőibb szex

A szerelmes és erotikus versek, nevezzék őket bármilyen nyálasnak az ágyon kívül, a férfiakra is roppant stimulálóan hatnak. Főleg akkor - vigyázat, újabb érdekfeszítő felmérés következik! -, ha szerepel bennük valamilyen alkoholos itallal kapcsolatos szó vagy fogalom. Pusztán a "sör" vagy "viszki" szó olvasásától növekszik az örömhormon, a tesztoszteron termelése a férfiaknál. Ezt egy Markus Denzler nevű német kutató fedezte fel egy 82 férfi részvételével végzett teszt alapján.

GLAMOUR-tipp: Amikor egy fárasztó nap után hazajön, írd fel a rúzsoddal a fürdőszobatükörre: Akarok egy Cuba Librét - aztán téged! És persze az sem árt, ha egy jó szerelmesvers-válogatás is van otthon a polcon, romantikus pillanatokra...

A LEGokosabb szex

A kellemes érintések növelik a tanulási képességet, jöttek rá amerikai kutatók. Ráadásul a bőrünk az 1.7 négyzetméterre eső ötmillió érzéksejtnek köszönhetően messze testünk legérzékibb felülete.

„Még csak az ölében ültem, amikor már el is élveztem - és később sem került elő a pénisze"

GLAMOR-tipp: Karcolgasd gyengéden a partnered hátát a körmöddel, vagy kérd meg, hogy adjon egy izgató Tao-masszázst. Hogy az milyen? Először alaposan átmasszírozza a kéz-, majd a lábfejedet, lassan elindul felfelé a lábadon, aztán a karod következik, utána a has - nagyon gyengéden -, végül a nemi szervek. Nem is hinnéd, mennyire egyszerű fantasztikus örömöt okozni...

A LEGpikánsabb szex

Az anális szexet csak azoknak ajánljuk, akik nagyon kíváncsiak rá, és megfelelően felkészülnek. De szeretkezés közben a fenék környéke semmiképpen sem tabu terület.

GLAMOUR-tipp: Közvetlenül a csúcsra érés előtt masszírozd az ánuszodat, de akár az ujjadat is becsúsztathatod. Ugyanezt megteheted a partnerednek is - úgy belerázkódik majd, mintha áramütés érte volna, és az új nagy kedvence lesz ez az érintés.

Az anális szex fantasztikus élmény, ha nem hagyjátok ki előtte ezeket a lépéseket

Ha kell még egy kis vágyfokozó...

"Screaming Orgasm" koktél

  • Fél dl vodka
  • Fél dl Amaretto
  • Fél dl Kahlúa kávélikőr
  • Fél dl Amarula Cream
  • Fél dl tej
  • Fél dl tejszín

Megdönteni való szextabuk, ha ez jól esik a partnerednek és neked:

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói