18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

2022.június.30.

Szeretnéd feldobni a szexuális életed? Néha sokkal egyszerűbb dolgokkal is feldobhatod a hancúrozást, mint gondolnád. Például egy síkosítóval. Sokkal élvezetesebbé és változatosabbá, sőt hosszabbá teheted a szeretkezéseidet egy ilyen egészen hétköznapi termékkel.

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex
7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex
Fotó: Shutterstock

Annak ellenére, hogy a síkosítók ma már minden kozmetikai terméket árusító üzlet polcán megtalálhatóak, sokaknak vannak fenntartásai ezekkel kapcsolatban, illetve sokan már ugyan felfedezték maguknak a cseppet sem misztikus, de annál több kalandot ígérő szereket, mégsem tudnak igazán sokat a használatukról. Ideje, hogy néhány tévhitet eloszlassunk és kedvet csináljunk a kísérletezéshez!

Nagyon sokan úgy érzik, hogy síkosítót használni olyan, mintha vereséget szenvedtek volna, mert arra figyelmezteti őket a termék, hogy nem elég nedvesek. Az biztos, hogy a nők egy részének valóban problémát jelent, hogy a szexuális izgalom ellenére a behatolás fájdalmas számukra, mert szárazak maradnak. Ennek nagyon sokféle oka lehet és igen, ezeken a problémákon igenis segíthet a síkosító. Ugyanakkor nemcsak akkor élvezheted a síkosítókat, ha ilyen problémád van, hanem bizony akkor is, ha minden rendben van ezen a téren, mert valójában még több huncutságra késztet és még több érzéki örömöt nyújt, ha használod, szóval nem vereség, hanem egy újabb lehetőség.

Nagyon sokféle síkosító létezik, érdemes kipróbálnod többfélét is, mert mindegyiknek vannak pozitív tulajdonságai. A szilikon alapú síkosítók hatása tovább tart, kevésbé szárítja a nyálkahártyát. Az olajos alapú síkosítók igazán intenzív élményt nyújtanak, viszont van az a hátulütőjük, hogy gumióvszerrel NEM SZABAD együtt használni. Egészen egyszerűen azért, mert a gumi és az olaj nem igazán kedvelik egymást, az olajok kikezdik az óvszer anyagát, ami szakadáshoz vezethet, és már közeledik is a gólya. Éppen ezért babaolajat, vazelint nem jó síkosítónak alkalmazni, mert elgyengítik az óvszer anyagát.

Ahogy az előzőkben írtuk a szilikon alapú síkosítók remek választásnak tűnhetnek, kivéve akkor, ha olyan játékszert szeretnél bevetni, amelyek szilikonból készültek. A szilikon alapú síkosítók ugyanis tönkreteszik a szilikonból készült szexjátékok felületét.

Tisztában kell lenned vele, hogy a síkosító használatának is vannak kockázatai. Ettől nem kell megijedned, de mindenképpen legyél tekintettel erre. Az első és talán a legfontosabb: a síkosító nem fogamzásgátló. Kaphatóak ugyan spermicid tartalmú készítmények, de ezek sem nyújtanak teljes biztonságot, ha védekezni szeretnél. A második legfontosabb: a síkosítók gátolhatják a megtermékenyülést. Ha babát terveztek, akkor meg kell fontolnotok a síkosító használatát, mert a legtöbb népszerű termék nem tartalmaz spermaölő anyagot, de lassíthatják a spermiumokat és ezzel veszélyeztethetik a megtermékenyülést. Ami még fontos, a síkosító használata a fertőzések kockázatát is növelheti. Éppen ezért fontos, hogy olyan terméket válasszatok, ami megbízható, a pH-értéke ellenőrzött, illetve gondot kell fordítanod a tisztálkodásra szex után.

Sokan úgy gondolják, hogy felesleges beruházás a síkosító, mert bőven megteszi helyette a nyál is. Különben is milyen mocskos és szexi tud lenni egy köpés a heves szex közben. Senkinek az ebbéli örömét nem akarnánk elrontani, csak azt jeleznénk, hogy a nyál csak nagyon rövid ideig kelt síkos érzetet és az ellenőrzött termékekhez képest jobban ki is szárítja az intim testrészeket, szóval ebben az összevetésben a síkosítók vezetnek.

Az anális szex egy kissé túl van misztifikálva minden szinten. A lényeg viszont az: ha szeretnéd valóban élvezni is a behatolást, akkor használjatok síkosítót és nyugodtan többet, mint egyébként tennétek. Különben fájni fog, nagyon. Azt már egy plusz tanács, hogy használjatok óvszert is. Egészen egyszerűen azért szükséges a síkosító, mert ott nincs meg a megfelelően nedves közeg. Először mindenképpen furcsának fogod érezni a dolog, de hidd el, hogy síkosító nélkül nem lesz leányálom az anális szex. (Haladó szintű tanács: kerüljétek az anális szex során a glicerin tartalmú síkosítókat, a glicerinnek ugyanis hashajtó hatása van.)

Nincs olyan síkosító, ami mindenkinek jó, úgyhogy kísérletezz, elképzelhető, hogy az egyiket túlzásnak érzed majd, a másik pedig talán irritációt okoz. Próbálj ki többfélét, ez egyrészt elég sok örömteli pillanatot jelent, másrészt meg azt is, hogy biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőt. Használd bátran, a síkosító több szórakozás és még több élvezet.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk