Miért utasít vissza a pasid? Meglepődnél a válaszon

2021.május.16.

Kevés dolog sértheti meg jobban egy nő önértékelését és csorbíthatja az önbizalmát, mint amikor visszautasítják az ágyban. Rögtön azt gondolod, mi lehet veled a gond, mi lehet vele a gond, mi lehet a kapcsolatotokkal a gond?! És innen már nincs is megállás, igaz? Pedig teljesen normális még a legkanosabb férfi életében is, hogy néha ne legyen kedve a szexhez. Elmondjuk, mi állhat ilyenkor a probléma mögött, és segítünk abban, hogyan érheted el, hogy ismét szexinek érezze magát.

Reméljük, hogy a te pasid sem olyan gondokkal küzd, mint Bree férje, Rex
Reméljük, hogy a te pasid sem olyan gondokkal küzd, mint Bree férje, Rex

Miért nem akarja?

Először is, az egy teljesen helytelen mítosz, hogy a pasik semmi másra nem gondolnak egész nap, mint a szexre. A legújabb kutatási eredmények szerint csupán 19 alkalommal jut eszükbe ilyesmi, és bár ez még mindig magas számnak tűnhet, nem azt jelenti, hogy minden alkalommal rögtön akarják is. Sőt, készülj fel arra is, hogy ebben a gazdasági helyzetben a férfiak csak egyre kevesebbet fognak a szexre gondolni. Köztudott tény, hogy a legtöbb férfi szexuális vágyát karrierjének és pénzügyi helyzetének szerencsés alakulásából meríti. Ha ezek közül akár egy is rosszul alakul az életében éppen, akkor valószínűleg a legutolsó gondolat a fejében az esti hancúrozás.

Miért zavar téged jobban, mint őt?

Mindkét félnek kellemetlen a visszautasítás, de a nők valóban nehezebben viselik. Ennek az a magyarázata, hogy a férfiak úgy nőnek fel, hogy tisztában vannak vele, többször kell próbálkozniuk, ameddig gólt lőnek. A nők ezzel szemben azt hiszik, mivel a pasiknak úgyis mindig a szexen jár az eszük, akkor biztosan bármikor készek is rá, és nem hagynak ki egy felkínálkozó alkalmat. Nos, mikor visszautasít, nem tartod ezt normálisnak, és azonnal ráparázol arra, hogy valami baj van a kapcsolatotokkal, ugye? Ne tedd. Sokszor nekik is idő kell, hogy hangulatuk legyen hozzá, és ahogy neked is, őket is fel kell kicsit izgatni néha.

Hogyan érd el, hogy ő is akarja?

Megkörnyékezted, visszautasított, és most rendkívül mérges vagy rá ezért? Mindenképpen tartózkodj ilyenkor az olyan kijelentésektől, hogy "Milyen férfi vagy te?" és hasonlók. A lelki zsarolás és a férfiasságának megsértése sehova nem vezet. Helyette azt tanácsolja a pszichológus, hogy adj neki egy puszit, és mondd, hogy "Akkor legközelebb", és felejtsétek el az egészet. Kár is róla beszélni, mert az is csak frusztrációkat szül benne.

Ha viszont semmiképpen sem tudod visszafogni magad, akkor próbálkozz egy szexi gondolat elhintésével, mint például: "Hűha, eszembe jutott a múltkori alkalom, amikor... Emlékszel?"

Természetesen, hogyha ez állandóan visszatérő probléma, már többször beszéltetek róla, mégsem javul a helyzet, akkor érdemes külső segítséget is bevonni.

Ez is érdekelhet

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla