18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Szeretem, hogy én dönthetek az ondó sorsáról az orális szex után"

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A pornón nevelkedett fiatal felnőttek körében szinte alapnak számít, hogy az orális szexet végén lenyelik az ondót, az idősebb generációval beszélgetve azonban az derült ki, hogy náluk ez sokkal ritkább. Vajon hol az igazság, és mi a jó forgatókönyv?

Mindig az a fontos, hogy csak olyan dolgokat csinálj, amik kedvedre vannak. Minden szokást, trükköt ketten alakítotok ki úgy, hogy abban mindketten kényelmesen érezzétek magatokat.
Minden szokást és trükköt ketten alakítotok ki az ágyban, úgy, hogy abban mindketten kényelmesen érezzétek magatokat, és ebbe az orális szex is beletartozik

Lenyeljem? Alpárinak tűnhet a kérdés, de valójában ez egy olyan döntés, amit minden egyes orális szex során meg kell hoznia annak, akinek férfi partnerrel - és ondóval van dolga. Sajnos sokan nem az alapján választanak, hogy mi esne nekik valójában jól, hanem a külső normáknak igyekeznek megfelelni. És igen, ilyenkor legtöbbször a pornót másoljuk.

Valószínűleg első alkalommal „Az elnök szivarja” c. pornófilmben találkoztam az orális szexszel - addig talán nem is tudtam róla, hogy létezik olyan, hogy egy nő a szájába veszi a férfi szerszámát. Az akkori párom mutatta meg nekem a filmet, amin természetesen a Mónikát alakító színésznő lenyelte. De most tényleg, hogy is nézett volna ki a folt az Elnök Úr öltönyén?

A filmen nevelkedve, más információ híján meg sem fordult a fejemben, hogy létezik más opció is. Sehol nem tanították, mi mindent lehet kezdeni az ondóval, így onnantól kivétel nélkül mindig lenyeltem, mint a „kisangyal”. Eszembe sem jutott megvizsgálni magamban, hogy ez milyen érzés nekem. Egyszerűen azt gondoltam, ez a normális, ezt így kell csinálni és kész, ettől leszek jó társ.

Nem akartam elutasítani a párom

Nem mondanám, hogy utáltam, de nem is szerettem lenyelni. Mindig olyan fura utóízt éreztem a számban, amitől fintoroghatnékom volt, de nem mertem kimutatni az érzéseimet, mert féltem, hogy ezzel esetleg megbántom a páromat. Valószínűleg az esett volna a legjobban, ha egyszerűen nem a számba ereszti, de ezt sem mertem megmondani, mert attól tartottam, hogy ez is rosszul esne neki. Mindeközben erről a problémakörről ő magamit sem tudott. Mélyen hallgattam róla, még magamnak se nagyon mertem bevallani, hogy én azt, amiről azt hittem „szeretni kéne”, nem kedvelem. Rossz partnernek tartottam magam amiatt, hogy nem tudok rajongani a testnedvéért.

Azt hittem, ha nemet mondok valamire, azt úgy fogja megélni, mintha a teljes személyére mondanék nemet, és azt üzenném ezzel, hogy ő maga nem kívánatos. Holott egyszerűen csak az ondó utóíze nem tetszett. Márpedig ő nem egyenlő az ondójával.

Az pedig, hogy olyat csináltam, ami nem élvezetes számomra, a szexhez való kedvemet is meghatározta. Hogy is vágyhatnék olyanra, ami valójában nem okoz örömet?

Ez lehet az oka, hogy nem nedvesedsz eléggé szex közben

Ez lehet az oka, hogy nem nedvesedsz eléggé szex közben

Van más út is

Mivel az első egy-két filmélményemet követően nem is nagyon néztem több pornót, csak egy későbbi kapcsolatomban derült ki számomra, hogy létezik olyan férfi is, aki számára nagyon is izgató, ha visszacsurgatom rá, amit kilövellt- és sokféle érzést mozgatott meg bennem ez az új ismeret.

  1. Egyrészt nagyon csodálkoztam, hogy ez nála nem azt jelenti, hogy visszaköpöm, azaz undorodom tőle, hanem épp ellenkezőleg: a szexisség csúcsa.
  2. Másrészt undordtam is, mert azt éreztem, ez nagyon alpári, de erről is hallgattam (még magam előtt is).
  3. Harmadrészt megkönnyebbültem, hiszen így megúszhatom a lenyelést. Persze a kellemetlen utóíz így is megmaradt, de attól pár diszkréten elfogyasztott korty vízzel nagyjából meg lehetett szabadulni.

Nem mertem felvállalni az érzéseimet, nem vettem figyelembe saját magamat, és így továbbra sem tudtam úgy tényleg felszabadult lenni az ágyban. De legalább már kezdtem belátni, hogy az, hogy nem nyelem le, nem azt jelenti, hogy nem szeretem őt.

Akkor most hová menjen?

Évekig tartott, mire felismertem, hogy számomra nem kellemes dolog lenyelni, és hogy igenis van más választásom. Sőt, nem csak hogy van, de csinálhatjuk úgy is, ahogy nekem közben jó, hiszen alkalmazkodhat hozzám ő is. Lehet úgy is élvezetes egy férfi számára az orális szex, ha az orgazmusa pillanatában már nem a számban van, hanem a kezemben. (Sőt, úgy is, ha a végén ő maga fejezi be, vagy nem is ejakulál, és még sorolhatnám!)

Tovább megyek: lehet az is egy élvezetes játék, ha a párom megkérdezi: „Most hová menjen?” – én pedig választhatok, hol szeretném, hogy landoljon: a hasamon, hátamon, fenekemen, lábfejemen, vagy akár ő magán. Ezt a játékot azóta kimondottan imádom: szeretem, hogy dönthetek.

Undi vagy sem menstruáció közben szexelni?

Undi vagy sem menstruáció közben szexelni?

Döntsd el te, és közben hallgass magadra

Az emberek vágyának természete nagyon sokszínű, és ez csodálatos. Van, aki szereti lenyelni, van, aki viszolyog az ondó ízétől, állagától, vagy úgy általában az egész helyzettől. Nem kell egyformának lennünk ezen a téren sem. A fontos az, hogy olyan legyen a szexuális életünk, ami valóban élvezetes minden résztvevő számára (és persze nem is ártunk vele másoknak).

Ha még sosem gondoltad végig, tedd fel magadnak a kérdést: te valójában hogy élvezed a legjobban? Milyen a vele való viszonyod? Plusz az egészségügyi szempontokat is figyelembe kell venni. Van ugyanis, aki allergiás az ondóra! Egy kliensem esetében az derült ki, hogy ha a lány lenyeli, komoly hasmenést okoz neki. Másnak lehet, hogy nem tetszene, de nekik végül az a megoldás vált be, hogy a lány egy pohárba köpi, ami a szájában landolt, majd édesen összebújva szeretgetik még egymást a szuper szeretkezés végén.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez vár rád a szerelemben a Tarot kártya szerint 2024-ben

Ez vár rád a szerelemben a Tarot kártya szerint 2024-ben

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

PR

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

PR

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)