Pasititkok #2: Tetszem neki, mégis menekül

2011.december.1.

<ŁŁŁ/>ŁŁŁMégis, miért csinálnak a férfiak néha őrjítő dolgokat, amiket, ha beleőszülünk sem tudunk megfejteni? És mi van, ha még ők sem képesek elmagyarázni, miért tesznek ilyesmiket?! A GLAMOUR fényt derít a legmegmagyarázhatatlanabb férfiviselkedésre is, csak kövesd a sorozatunkat!

#2 Miért van az, hogy egyes férfiak valósággal üldöznek, amíg nem törődsz velük, ám amint "beadod" a derekad, már nem akarnak tőled semmit?!

Általában elmondhatjuk, hogy minél titokzatosabb egy nő, annál izgatóbb a férfi számára. Persze, ez nem egy olyan játék, amit a végtelenségig lehet űzni, de ha a megismerkedésetek elején te vajmi keveset törődsz egy udvarlóval, ő annál izgalmasabbnak és titokzatosabbnak fog téged látni, ennélfogva pedig egyre vonzóbbnak. Másfelől pedig az is nagyon idegesíti, hogy te vajon miért nem fordítasz rá figyelmet, miért nem ismered el vagy legalább veszed észre, milyen nagyszerű férfi is ő. Ezért sok férfi rettentően elkezd teperni ilyenkor, hogy végre észrevedd.

Amikor viszont ez megtörténik, vagyis te egyre több figyelmet fordítasz rá, és végre elismerésben részesül, megnyugszik, viszont lassan felébred benne egy másik evolúciós ösztön, mégpedig a félelem attól, hogy mostantól kezdve esetleg egész életére egyetlen nő mellett kell maradnia, miközben evolúciós szempontból az ő feladata az lenne, hogy remek génjeit minél több utódnak adhassa tovább.

Nehéz ezt megemésztenünk, de a pasik evolúciós parancsa az, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg. Persze, a férfiak egy része - reményeink szerint nagy része - ma már könnyedén képes kordában tartani "ösztöneit", és tartós és hűséges kapcsolatot kialakítani egy nővel.

Vagyis ha valaki nagyon látványosan és durván elutasít, amikor végre rámosolyogsz, miközben korábban őrülten nyomult, várj ki egy kicsit, mert lehet, hogy az illető szimplán egy szívtelen alak. Ha viszont csak egy kis ijedtséget tapasztalsz, mert a hevesen udvarló férfit egy pillanatra megérintette az elköteleződéstől való félelem szele, akkor kezeld ezt némi humorral és empátiával, hiszen egy olyan pasi, akit tényleg érdekelsz, örömmel fog kialakítani veled kizárólagos kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!