18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Borzalmas vele az ágyban, de nem tudom, hogyan mondhatnám el neki"

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Rájöttél, hogy a nagy ő az ágyban messze van a tökéletestől? Nagy csalódás, de nem kell beletörődnöd! A GLAMOUR tanácsai segítenek felpezsdíteni az éjszakáidat. Ha egy életen át meg szeretnéd tartani a srácot, nincs mese, valahogy rá kell vezetned, hogy szedje össze magát az ágyban. Vigyázz, nem mondhatod egyenesen a szemébe, mert a nyers igazság csak ronthat a dolgokon. Légy taktikus!

Legyél taktikus, és vezesd rá, hogyan lehetne ügyesebb az ágyban
Legyél taktikus, és vezesd rá, hogyan lehetne ügyesebb az ágyban
Fotó: Profimedia

Éva, egy budapesti szexbolt tulajdonosa sokat tudna mesélni kielégítetlen nőtársairól. „Szegény férfiak olyan sok helyen elronthatják. Az egyiknek a fantáziája szegényes, a másiknak fogalma sincs a női testről, és még sorolhatnám. Mégsem szabad bántani őket, ha kudarcot vallanak, mert azzal csak végképp elrontunk mindent. Próbáld csak meg elképzelni, milyen lehet fiúként felnőni! Rengeteg elvárás nehezedik rájuk, az ideális férfit pedig mint nőfaló, trófeagyűjtő vadembert ismerik a filmekből és a haverok sztorizgatásából. Segíts neki ellazulni, rá kell jönnie, hogy nem a bugyigyűjteménye és a vörös szaténlepedők teszik jó szeretővé. Egy férfi attól jó az ágyban, ha magabiztos, tisztában van saját vágyaival, és nem törődik a társadalmi elvárásokkal.” Ez szépen hangzik, de hogyan tudod rávezetni a helyes ágybeli viselkedésre? Ne is próbálkozz a „beszélnünk kell valamiről” jellegű mondatokkal! Frusztráció és vita nélkül kell megoldanotok a problémát. Íme néhány lehetséges megoldás.

A probléma: elsieti a dolgokat

„A barátom azt mondja, annyira felizgul tőlem, hogy nem bírja visszatartani magát. Így aztán a szex rövidebb ideig tart, mint amikor utána megiszunk egy csésze teát” – fogalmazta meg a huszonöt éves Emma.

A megoldás: Minden az időzítésen múlik. Ha túl hamar megy el, akkor az elején töltsön több időt a te felizgatásoddal, te viszont kevesebb ideig izgasd őt. Az első húsz percben csak ő foglalkozzon veled, aztán vesd be magad te is, így mindketten idejében érhettek a csúcsra. Ne feledkezz meg róla, hogy mindezt tapintatosan kell előadnod: fogd meg a kezét, és finoman irányítsd a megfelelő helyekre. Véletlenül se hasonlítsd őt a korábbi szeretőidhez, és ne mondd neki, hogy béna. Tanítsd meg, hogyan izgasson a kezével vagy a szájával, hogy mikor legyen durva, és mikor finom. Csak arra vigyázz, hogy közben ne légy követelőző vagy türelmetlen.

A probléma: unalmas vele a szex

„Két hónap után még mindig csak a jó öreg misszionárius pózban szeretkezünk. Hogyan vegyem rá, hogy valami mással is megpróbálkozzunk?” – kérdezi a harminc éves Krisztina.

A megoldás: Ha egyébként a legtöbb dologban egy hullámhosszon vagytok, akkor valószínűleg hasonló a szexről alkotott elképzelésetek is, legfeljebb ő félénkebb. Ezt persze mondani könnyű, de a legtöbben félünk, mi van, ha a másik túl vadnak találja vágyainkat, netán undorodik tőlük. A titok nyitja, hogy személyes vallomás nélkül derítsétek ki egymás titkos fantáziáit. Jó ötlet kivenni egy videofilmet, és egy téged is izgató jelenetnél megkérdezni, hogy vajon ezt egy férfi izgatónak találja-e? A lényeg, hogy úgy mondhassa el a véleményét, fejezhesse ki a vágyait, mintha csak úgy általánosságban beszélne az erotikáról.

Az anális orgazmus létezik, és meglepően könnyű elérni

Az anális orgazmus létezik, és meglepően könnyű elérni

A probléma: impotens

„Eleinte azt hittem, a merevedési zavarai csak esetiek. Most már azt hiszem, valami komolyabb probléma áll a háttérben.” – fogalmazta meg szomorúan a huszonhat éves Judit.

A megoldás: Sajnos elképzelhető, hogy nagyobb a gond, mint egyszerű önbizalomhiány. Ha néhány pohár bor után feloldódnak a gátlásai és megy minden, mint a karikacsapás, akkor nem olyan nagy a baj. Egyéb esetben viszont orvoshoz kell menni. A legtöbb esetben a nő beszéli rá kedvesét, hogy egészségügyi kérdésekben szakemberhez forduljon. Újabb bizonyíték, hogy pótolhatatlanok vagyunk! Az impotenciát okozhatja többek közt a túlzott alkoholfogyasztás, ami a termékenységi tesztek eredményét is úgy leronthatja, hogy még neked is szükséged lesz egy felesre az eredmény hallatán. Van, akinek a túlzásba vitt dohányzás miatt nincs erekciója. Szembesítsd őt káros életmódja lehetséges következményeivel, különben egész életedben drukkolhatsz, hogy heti egyszer összejöjjön egy menet.

A probléma: túl fáradt

„A barátom annyit dolgozik, hogy még akkor sincs kedve szeretkezni, ha időben ágyba kerülünk. Néha azt kívánom, inkább lenne rossz szerető, mint hogy ennyire ritkán legyünk együtt.” – mesélte elkeseredetten a huszonhét éves Kata.

A megoldás: Ha a párod éjt nappallá téve dolgozik, ne erőltesd a szexet, mert csak rontasz a helyzeten. Ne felejtsd, a férfi egója érzékenyebb, mint egy üvegszálas harisnya. Elég egy apró figyelmetlenség, és máris cafatokra szakad. A túlzottan kemény munka csökkenti a libidót. Apróságokból nagy ügyet csinál? A legkisebb hibádat is durván kritizálja? Depresszió és túlhajszoltság állhatnak a háttérben. Ilyenkor a legjobb, ha erőt veszel magadon, figyelmes, gyengéd vagy vele, és – ami a szexet illeti – nem akaratoskodsz. Próbáld meg elérni, hogy orvosi tanácsot kérjen, de a problémákért mindig a munkáját okold, sose őt.

A probléma: túl extrém

„Az biztos, hogy a barátom szexuális fantáziájával nincs baj. Néha már attól félek, túl messzire megy. Újabban azt szeretné, ha megkötözném, és olyan fekete bőrszerkót húznék” – mesélte a huszonhat éves Klaudia.

A megoldás: Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy ezentúl csakis a szadomazó szex jöhet szóba. Egymás megkötözése vékony kötéllel vagy a szem bekötése sállal újfajta erotikus élmény lehet. Ha ennél tovább mentek, akkor viszont nem árt tisztázni a határokat. A legjobb egy titkos jelszó, arra az esetre, ha valamelyikőtök nem akar messzebb menni. (A szimpla tiltakozás része lehet a szexuális játéknak, ezért kell egyedi jelszót választani.) Ez talán badarságnak tűnik, mégis fontos. Létfontosságú ugyanis, hogy a kettőtök közti bizalom megmaradjon. Ha új erotikus élmények keresése közben az egyikőtök netán túl messzire megy és fájdalmat okoz a másiknak, netán megalázza, az alapjaiban rengetheti meg a kapcsolatotokat, és nemcsak szexuális téren. Britney Spearst illetően pedig nem szabad megsértődni! Biztosan veled is előfordul, hogy szex közben idegen férfiakról álmodozol, jól tudod, hogy ez nem jelent semmit. Ha azt akarja, hogy te légy Marilyn Monroe, akkor rajta! Így még a legtitkosabb fantáziáinak is ura maradhatsz.

A probléma: nem érzem magam különlegesnek

„A szexuális életünk rendben van, de néha szeretném, ha szex közben szépeket mondana nekem” – panaszkodott a huszonöt éves Nikolett.

A megoldás: Emiatt ne támadj neki, és ne kritizáld, főként ne szex után. A legjobb, ha nem is a hálószobában hozod szóba a dolgot. Egy étteremben borozgatva a legjobb előhozakodni az ilyen témákkal. Mondd el neki, mennyire izgatónak találnád, ha dicsérne szex közben. A férfiak általában kapva kapnak a lehetőségen, hogy izgassák a párjukat. Ezután már csak a pozitív megerősítés hiányzik: ha legközelebb valami szépet mond, olvadozz az örömtől. Ha minden jól megy, ennyi elég is lesz, nem fogja többé elmulasztani a bókokat. Ne feledd, néma gyereknek anyja sem látja a fától az erdőt. Tökéletes szexuális élet nincs. A kisebb-nagyobb hibák azonban megoldhatóak, ha a pároddal meg tudod beszélni őket. A szex fontos része a boldog párkapcsolatnak. A vágyak, érzések folyamatosan változnak, mások húsz-, harminc- és mások negyvenéves korban. Az ideális és egészséges szerelemben meg kell tanulnunk alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz, és odafigyelni egymás vágyaira.

A szexben is felmerülhetnek nehézségek, de többnyire meg lehet oldani őket. Olvass róluk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Csak ámulunk! A 74 éves Vera Wang 18 évesnek néz ki fürdőruhás fotóin

Csak ámulunk! A 74 éves Vera Wang 18 évesnek néz ki fürdőruhás fotóin

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)