18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Melyik szexpóz okozza a legnagyobb orgazmust? Íme a toplistás pózok

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szexpózok nem tesznek csodát, nem attól érzünk majd valamit, amit egyébként nem érzünk, de ha a behatolás gyönyörteli, hozzájárulnak ahhoz, hogy nekünk megfelelő izgatást kapjunk, és kedvünknek és a helyzetnek megfelelően változatosságot vigyünk az együttlétbe.

Itt a magyarázat, hogy az édességek mellett miért kívánod annyira a szexet, ha megjött
Részlet A szürke ötven árnyalata című filmből
Fotó: Profimdeia

Van, akinek a látvány fontos szempont, van, akinek az, hogy közben szeretőjével szinte az egész teste összeérjen, vagy épp csókolózni tudjon vele. Nincs mindenkire érvényes recept, kövessétek azt, ami jól esik szex közben.

Túl nagy, túl kicsi

Ha a partnerednek nagy pénisze van, és előfordul, hogy a behatolás fájdalmas, egy jól megválasztott szexpóz könnyíthet ezen. De ne feledd, hogy az első teendő az, hogy elég időt és megfelelő, finom izgatást adjatok számodra, és szeretőd csak akkor hatoljon beléd, amikor már kellőképpen ellazult és felizgult a tested - ez a legtöbb nőnél akár 10-45 perc is lehet!

A hüvelyünk, ami a szülőcsatorna, annyira ki tud tágulni, hogy egy gyerek kifér rajta – mondhatjuk, hogy egy pénisz meg sem kottyan neki, de csak akkor, ha sok finom simogatással (elsősorban kívül, tehát a csiklónkon és a vulvánkon) már eléggé felizgultunk.

A jó behatolás másik titka, hogy lassan történik. A köpülésszerű mozgás a legritkább esetben élvezetes egy nőnek. Ha férfiként olvasod ezt a cikket, és jobb szeretővé akarsz válni, lassítsd le a mozgásodat partnered hüvelyében, és tudd, hogy ha te vagy ő maga közben neki megfelelően izgatja a csiklóját, megsokszorozódik a gyönyöre. Nőként ne félj elmondani és megmutatni neki, hogyan esne még jobban a szex.

5 dolog, amiről a férfiak tévesen gondolják azt, hogy a nők szeretik az ágyban

5 dolog, amiről a férfiak tévesen gondolják azt, hogy a nők szeretik az ágyban

A klasszikus misszionárius

Ha a hátunkon fekszünk, míg a partnerünk szemből belénk hatol, jellemzően teljesen átadjuk neki a feladatot, hogy aktív legyen. Vannak helyzetek, amikor kifejezetten ez az izgalmas, de érdemes ebben a helyzetben sem feladni a saját magunkról való gondoskodást. Férfi partnerünk ugyanis ilyenkor térdein és karjain megtámaszkodva, péniszének megfelelő izgatást adva, izmait használva és medencéjét mozgatva izgatja magát, míg mi sokszor lábunkat a levegőben tartva mozdulatlanul fekszünk.

A kép a pornóból is ismerős: a nők sokszor nem mozognak benne, hanem férfiak tesznek velük, amit tesznek - pedig a mi gyönyörünk is a férfiakéhoz hasonló módon tudna növekedni. Hacsak nem a teljes kiszolgáltatottság élménye izgat fel teljesen ebben a helyzetben, térdeidet szétnyitva tedd le a talpaidat az ágyra, hogy meg tudj támaszkodni miközben partnered beléd hatol.

Használd hüvelyed izmait, szorítsd össze majd engedd el őket, miközben felfelé billented, majd leengeded a medencédet. Attól, hogy te vagy alul, még van lehetőséged tested apró mozdulataival fokozni a gyönyört. Hacsak kezeidet nem foglalja le, hogy partnered csípőjét megfogva kontrolláld mozdulatainak gyorsaságát és mélységét, nagyon érdemes közben izgatni a csiklódat is, ettől ugyanis az egész sokkal jobb élmény lesz. Egészen addig pedig, amíg nem csukjátok be a szemeteket, hogy magatokba mélyedjetek, egymás gyönyörének látványa pluszban hozzájárul az élvezethez.

Nők felül

Meglovagolnunk a partnerünket azért jó, mert úgy tudjuk izgatni magunkat, ahogy nekünk jól esik. Sok nőnek ez a legjobb testhelyzet, és akár sorozatos orgazmusokhoz is vezethet, mert ilyenkor izmainkat használva, kívül-belül nekünk megfelelő ingerléshez jutunk.

Nem lehet elégszer elmondani, hogy ilyenkor is érdemes izgatnunk csiklónkat behatolás közben, ha az jól esik, vagy szeretőnk kezét a megfelelő helyre irányítanunk, ha az ő ingerlése a legjobb. Olyankor is előnyös ez a póz, ha partnerünk pénisze nagy, mert ilyenkor mi irányítjuk, hogy mennyire és milyen gyorsan hatoljon belénk.

Hátulról

Sokunknak idő kell, hogy ebbe beleengedjük magunkat. Előfordul, hogy szégyellnénk a látványt, ami a partnerünk szeme elé tárulna, vagy használva éreznénk magunkat, nem tudnánk teljes bizalommal benne lenni a helyzetben, esetleg a túl mély behatolás okozta és a méhnyakat érő ütés fájdalma riaszt el minket.

A spriccelős orgazmus most akkor pisilés vagy sem?

A spriccelős orgazmus most akkor pisilés vagy sem?

Mindent csak akkor szabad csinálnunk, amikor vágyunk rá, hiszen az egész a gyönyörről szól. De ha nem is partnerünkkel, egyedül is kipróbálhatjuk, hogy milyen az, amikor az ágy elé térdelve egy párnára és felsőtestet az ágyra hajtva, kezeinkkel szabadon izgathatjuk magunkat.

Amint megérezzük a gyönyört és az nagyobb lesz félelmeinknél, magabiztosabban és bátrabban tesszük azt, amire vágyunk és mondunk nemet arra, amit nem akarunk. Nem érdemes csak úgy odatartanunk magunkat valakinek – válasszunk olyan testhelyzetet, ami nekünk is gyönyört ad.

Oldalról

Férfi partnerünkkel a hátunk mögött, fekve, mindkettőnknek lehetősége van viszonylag kevés mozgással, akár hosszan elidőzve, összesimulva együtt lenni. Ez a testhelyzet ideális akkor is, amikor szeretőnk mérete nagy – nem úgy, mint amikor alul lévő combunkat lábai közé véve, felül lévő combunkat magához ölelve, térdelve, mélyen hatol belénk. Szerencsére az unalomig ismételt csiklósimogatásra elég szabad kezünk marad mindkét esetben.

„Soha nem volt még orgazmusom, és a férjem nem tud róla”

„Soha nem volt még orgazmusom, és a férjem nem tud róla”

Ahelyett, hogy ésszel választanánk pózokat, vagy egy együttlét alatt gyorsan váltogatnánk őket, érdemes azt követni, ami jól esik, és ami éppen akkor a partnerek játékából kialakul. Nem szexgépek vagyunk, akiknek az a dolguk, hogy különböző testhelyzetekbe helyezkedve kielégítsük partnerünket, sokkal jobb lelassítani és beleérezni először a testünkben létrejövő jó érzetekbe vagy megvalósult fantáziánkba, és ahogy lassan egyre intenzívebbé válik a gyönyör, úgy mozdulni.

Néha a lábak összegabalyodnak, vannak fantasztikusan és átlagosan sikerült együttlétek, és ez így a jó. Nem az akrobatamutatványok számítanak, hanem a gyönyör, amit szex közben átélünk – a változatos testhelyzetek eszközök ehhez, de nem ez a jó szex mércéje. Bármilyen pózban is szeretkeztek, bizonyosodjatok meg róla, hogy a női csikló a péniszhez hasonlóan nem marad gazdátlan. Kézzel vagy vibrátorral izgatni behatolás közben mindenképp érdemes, ha jól esik, a behatolás sokkal jobb érzés lesz tőle.

Pallagi Eszter nőket támogat abban, hogy megtanulják, hogyan legyen orgazmusuk, hogy érzékeljék, megtapasztalják és erősítsék a gyönyört a testükben - egyedül vagy a partnerükkel kapcsolódva. Nem csak beszélgetéssel dolgozik, hanem (anélkül, hogy megérintené a klienseit), gyakorlatban is együtt megy velük végig a folyamaton. Mottója: orgazmust minden nőnek!Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)