Szexelnél úgy, ahogy a filmeken csinálják?

2011.szeptember.2.

Az erotikus filmekben bemutatott jelenetek többsége felajzhatja ugyan az embert, de amellett, hogy mindannyian tudjuk, a valóságban általában nem ilyen túlfűtötten zajlanak a dolgok a hálószobában - már eleve az is tény, hogy a moziban bemutatottakkal ellentétben többségünk tényleg a hálószobában szeretkezik -, a legtöbb ilyen jelenetet csak nézni jó, csinálni nem.

Most persze nem arra gondolunk, hogy feszenghetnek a színészek a kamerák kereszttüzében, miközben a világosítóktól a segédoperatőrökig mindenki az ő feneküket bámulja, hanem arra, amikor mi, halandók igyekszünk otthon is kipróbálni az effajta filmes huncutságokat. Kezdjük a legártatlanabbal: étel a hálóban. Az eper, a tejszínhab, a csokoládé és a pezsgő már szinte kimondva is izgatóan hat ránk, ám ha a fehér lepedőn keletkező undorító foltokra (csoki), a kellemetlen hüvelygyulladásra (ami a tejszínhabtól elég könnyen kialakulhat), a matracba beszívódott, onnan hónapokig alkoholszagot árasztó pezsgőre és a széttrancsírozott, hátunkra és hajunkba tapadt eperdarabokra gondolunk, már nem olyan izgi ez az egész.

Jöhet a következő: szex a vízparton. Aki már az iszapos Balatonban történt ártatlan fürdőzés után legszívesebben letépné magáról a bikinijét és hüvelyi irrigálást, fogmosást és hajmosást végezne azonnali hatállyal, az tudja, mire gondolunk, amikor azt írjuk, a szex és a homokos tengerpart két külön dolog. A többi opció sem kecsegtet semmi jóval, amennyiben a kemény, szálkákkal teli stégre, a kavicsos partra és a kullancsokkal és egyéb bogarakkal, rovarokkal teli susnyásra gondolunk. Aztán iszonyú népszerű még filmes körökben: a szex az autóban. Nos, biztos vannak erre tuti tippek, de mi itt csak a térdbe masszívan "beálló" sebváltóra, a napokig elhúzódó lumbágóra és a legrosszabbkor beütődő könyökre emlékezünk.

A szex a zuhanyzóban már barátibb, ám az elcsúszás veszélye, a hát csaptelepbe ütődése és a víz miatt a hüvely kellemetlen kiszáradása könnyen elronthatja a mókát. Ez utóbbi egyébként nyilván érinti a szex a tengerben, tóban, folyóban témát is, ezért az ilyesmikre nem árt nagyobb mennyiségű síkosítóval készülni.

Persze a fönt fölsoroltak mindegyikével lehet úgy is kísérletezni, hogy végül élvezetes legyen a játék, de nem árt előre fölkészülni minden esetleges kellemetlenségre sem. Ne idealizáljuk túl a dolgot! Egy king size ágy és két őrülten szerelmes ember olykor bőven elég ahhoz, hogy olyasmik történjenek, amire a filmkészítők még csak nem is gondoltak volna.

Ez is érdekelhet

Olivia Rodrigo 10 legjellemzőbb stílustrükkje

Olivia Rodrigo 10 legjellemzőbb stílustrükkje

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla