18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

6 szexpóz, ami garantáltan kielégít mindkettőtöket

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha olyan szexpozitúrákat kerestek, amikkel biztos, hogy eljuthattok a csúcsra, akkor jó helyen jártok! Összegyűjtöttük nektek a legélvezetesebb pózokat, amik mindkettőtök számára egetrengető orgazmust ígérnek. Felkészültetek egy féktelen éjszakára? Akkor öveket becsatolni és indulhat a szexmaraton!

Ezt a 6 pózt egyenesen imádni fogjátok!
Ezt a 6 pózt egyenesen imádni fogjátok!
Fotó: Profimedia

Akármennyire is passzoltok egymáshoz az ágyban, olyan csak a filmekben létezik, hogy minden alkalommal egyszerre mentek el, miközben a holdfény beragyogja a hálószobátokat, és még a tücskök is épp akkor kezdenek el zenélni, amikor az este legromantikusabb pillanatához érkeztek. A szex ennél sokkal árnyaltabb, de pont e miatt annyira különleges, hiszen nincs két egyforma szeretkezés. Minden alkalomnak megvan a maga szépsége, akár orgazmussal zárul, akár nem, de ha most kifejezetten arra vágytok, hogy mindketten el tudjatok jutni a csúcsra, akkor ez a 6 szexpóz csak nektek való!

Lótusz

Egyenesen a Káma Szútrából érkezett ez a klasszikus, de a mai napig méltán népszerű póz. Megkíván egy kis rugalmasságot, úgyhogy csak akkor vágjatok bele, ha az utóbbi hónapokban rendszeresen mozogtatok (igen, ez lehetett az ágytorna is), mert jó állóképességet és mobilitást kíván. Feküdj hanyatt és tedd keresztbe a lábadat úgy, ahogy azt lótuszülésben szokás. Ebben a pozícióban vidd a lábad a lehető legközelebb a mellkasodhoz, a partnered pedig így hatoljon beléd. A póz tökéletesen alkalmas arra, hogy a G-pontot erős stimuláció érhesse, partnered pedig szintén élvezni fogja - főként az elé táruló izgató látvány miatt.

Tűz és jég

Álljatok be a zuhany alá, és engedjétek, hogy a meleg víz végigfolyjon a testeteken. Ezután vegyél a szádba egy jégkockát, majd gyengéden add át a párod szájába, majd tegye ő is ugyanezt. A hűsítő kocka és a testeteken átfolyó forró víz kombinációja elképesztő élmény lesz, és nagyszerű előjátéka lehet egy érzéki zuhanyszexnek.

Lovagló póz hátradőlve

Ez a pozitúra a közkedvelt lovagló póz továbbfejlesztett változata. Először is helyezkedj el a partnereden a megszokott módon, majd vezesd magadba. Ezután dőlj kicsit hátra, kezeddel pedig támaszkodj meg a párod térdén. Ha nehéznek érzed, ő is tud segíteni azzal, hogy megtartja a fenekedet. Ebben a szögben szintén erős stimuláció éri a G-pontodat, a párod pedig könnyen hozzáférhet a csiklódhoz is - miközben gyönyörködhet a tested látványában.

5 szexpóz, ami kifejezetten kánikula idején élvezetes

5 szexpóz, ami kifejezetten kánikula idején élvezetes

A coital alignment technika

Ezt a pozíciót a szexterapeuták javasolják, hogy nagyobb legyen az orgazmus esélye közösülés közben. Helyezkedjetek el misszionárius pózba, de itt ne álljatok meg, hanem a partnered tolja fel magát az ágytámla felé úgy, hogy a mellkasa a vállad magasságában legyen, majd pedig ereszkedjen vissza az eredeti pozícióba. Ezt a fel-le csúszkálást csinálja végig behatolás közben (minél jobban egymáshoz préselődik a testetek, annál jobb), mert ettől a mozdulattól folyamatos ingerlés alatt lesz a csiklód.

Fordított kanál póz

A kanál póz a lustálkodók kedvence, ugyanis nem igényel olyan nagy erőfeszítést. Ez a szexpóz tökéletes kora reggeli csemege, hiszen könnyed és jóleső érzés alig ébredés után összefonódni egy reggeli szex erejéig. A fordított kanál póz sem fog csalódást okozni ebből a szempontból; ott csak annyi a különbség, hogy egymással szemben fekszetek. Indulhattok misszionárius pózból is, majd belehelyezkedtek ebbe a pózba úgy, hogy közben nem hagyjátok abba az aktust. Ebben a pózban mindketten egyenlő mértékben irányíthatjátok a lökések mélységét és tempóját.

Álló tigris, guggoló sárkány

A hátulról való behatolás sokkal forróbbá válhat ezzel az egyszerű variációval. Térdelj le az ágyra (vagy kanapéra, étkezőasztalra, padlóra vagy bármilyen megemelt felületre), és engedd, hogy a partnered hátulról beléd hatoljon. Ez lehetővé teszi, hogy különböző szögekből érkezzen a stimuláció, mert az érzés attól függően változik, hogy épp milyen pózban helyezkedik el a lábad. Kísérletezgess kisebb-nagyobb terpeszekkel, hogy kiderítsd, mi esik a legjobban neked.

Forrás: glamourmagazine.co.uk

Ezeket már próbáltátok?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője