Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mi az, amit soha az életben nem tennél meg? A GLAMOUR felmérése szerint az első számú tabu a szex egy másik nővel, közvetlenül utána jön a szex egy apánk korabeli férfival. Megkértünk kilenc nőt, hogy meséljenek arról, mi az, amiről azt hitték, nem tennék meg soha – és mégis megtörtént velük. Kilenc nagyon különböző történetre bukkantunk a környezetünkben, mindegyik nagyon tanulságos, tabudöngető történet.

Sokféle kapcsolatot tabusít a társadalmunk, mégis vannak ezek között meglehetősen hétköznapi kapcsolatok is. Te milyen szextabut döntöttél már le?
Sokféle kapcsolatot tabusít a társadalmunk, mégis vannak ezek között meglehetősen hétköznapi kapcsolatok is. Te milyen szextabut döntöttél már le?
Fotó: Shutterstock

„Szeretkeztem a legjobb barátommal”

Karolina huszonöt éves egyetemista mesélte nekünk az alábbi történetet: „Sok mindenben benne vagyok, de azt mindig hangoztattam, hogy jó baráttal soha nem feküdnék le. Gáborral már másfél éve nagyon jóban voltunk, mielőtt bármi történt köztünk. Tanácsokat adtam neki a lányokkal kapcsolatban, és ő is gyakran tartott velünk, amikor a párommal szórakozni mentünk. Amikor egy átmulatott éjszaka után meghívott egy „afterpartyra” a lakására, rádöbbentem, hogy nagyon kötődöm hozzá. Hála istennek ő is ugyanígy érzett. Mindketten nagyon aggódtunk, hogy tönkretesszük az értékes barátságunkat, de még mielőtt észbe kaptunk volna, már a konyhaasztalon szeretkeztünk. Három hónapja vagyunk együtt. A saját korlátaim áttörése a legjobb dolog, amit valaha tettem. Ha ragaszkodtam volna ahhoz, ami mindig tabu volt számomra, akkor talán harminc év múlva a volt barátom mellett ébredek, aki közel sem tudott ilyen boldoggá tenni."

„Lefeküdtem egy férfival, aki tíz évvel idősebb, mint a saját apám”

Evelyn húszéves, modellként dolgozik és elmesélte nekünk meglehetősen tabudöngető történetét: „Soha nem értettem, hogyan vonzódhat egy fiatal, szép nő egy idősebb férfihoz, de ez egy szempillantás alatt megváltozott, amikor összetalálkoztam Jánossal az apám irodájában. Nem volt túl jóképű, de kellemes modora ellensúlyozta a külsejét. Egyfolytában rá gondoltam, míg egy hét múlva újra összefutottunk, és meghívott egy kávéra. Azt mondogatta, mennyire tetszik neki a hajam, és milyen jó velem beszélgetni. Negyven évet vallott be, de többnek nézett ki. Amikor hazaindultunk, megragadta a kezemet, és elkezdtünk csókolózni az autóban. Kérte, hogy menjek fel hozzá, én meg anélkül, hogy igazán átgondoltam volna, vele tartottam. Másnap reggel, amikor felébredtem és ránéztem, azt gondoltam: „Úristen!” Később megtudtam, hogy 52 éves. Ez konkrétan azt jelenti, hogy 32 évvel idősebb nálam és tíz évvel öregebb, mint a saját apám. Nem tudom elhinni, hogy ágyba bújtam valakivel, aki kis jóindulattal a nagyapám lehetne. És még csak különösebben jó sem volt az ágyban!"

„Elszerettem a legjobb barátnőm férjét”

Katalin huszonnyolc éves, adminisztrátorként dolgozik, és elmesélte nagyon megosztó történetét: „Gyakran jártunk együtt szórakozni Eszterrel és a férjével, Tamással. Amikor Eszternek nem volt kedve kimozdulni, előfordult, hogy Tamás és én kettesben vágtunk neki az éjszakának. Többször megtörtént, hogy Tamás kitalálta, menjünk el egy hosszú hétvégére a Balatonra. Egyszer Eszter épp nem ért rá, így ketten keltünk útra. Úgy tűnt, Esztert ez egyáltalán nem zavarja. A Balatonnál Tamással többször is csókoloztunk. Amikor megérkeztünk, Eszter megérezte a változást és rákérdezett, hogy mi van köztünk. Először mindent tagadtunk, de végül kiszedte Tamásból az igazságot, és elváltak. Mi azonnal összeköltöztünk, és másfél éve voltunk már együtt, mire a közös barátaink képesek voltak elfogadni a kapcsolatunkat. Mindig azt mondtam, hogy soha nem fogok más párjával kikezdeni, főleg nem a barátnőmével. Szeretem Tamást, de bánt, hogy ilyen fájdalmat okoztam Eszternek. Még mindig furdal a lelkiismeret."

„Szerető voltam, szégyenkezés nélkül elmondom, miért”

„Szerető voltam, szégyenkezés nélkül elmondom, miért”

„Szerető voltam”

Alexandra harminkét éves és irodavezetőként dolgozik, elmesélte nekünk, hogyan került szeretői státuszba. „Dávid első látásra megtetszett. Együtt dolgoztunk, és már két éve flörtölgettünk, amikor különköltözött a családjától. Ezután elég hamar összejöttünk, de bár a közös otthont elhagyta, a gyerekek miatt mindennap találkozott a feleségével. Körülbelül kilenc hónapja voltunk együtt, amikor eljött hozzám, és a képembe vágta: „nem szeretlek, és soha nem is szerettelek, hiba volt az egész.” Nagyon sírtam, és csak a szakítás után tudtam meg, hogy a feleségével folyamatos volt a kapcsolata. Valójában mindkettőnket megcsalt. Ha jól belegondolok, azt hiszem, éreztem, hogy van köztük valami, de szerelmes voltam és nem akartam tudomást venni róla. Többé nem tennék ilyet, mert teljesen kikészültem. Persze, a szív nem válogat, nem tudjuk befolyásolni azt, hogy kibe szeretünk bele, de azért nem árt gondolkodni egy kicsit, mielőtt belemegyünk egy kapcsolatba. Meggondolatlanságunkkal nemcsak magunknak, másoknak is fájdalmat okozhatunk."

Melyik volt meg a szextabuk közül? A szerető státusz, a házas férfi, az idősebb férfi?
Fotó: Shutterstock

„Kipróbáltam az édesnégyes”

Marianna huszonnégy éves közösségi média menedzser őszíntén elmondta nekünk kalandját. „Ha a szexről van szó, kifejezetten visszafogott vagyok, így álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha kipróbálom hármasban, az „édesnégyesről” nem is beszélve. Végül mégis megtörtént: a legjobb barátnőmmel, Andival, a vőlegényével, Márkkal és az ő legjobb haverjával, Palival. Egy klubban került szóba az édeshármas, amit a fiúk szóban nagyon támogattak. Andi ugratta a fiúkat, hogy csak a szájuk jár, és provokálta őket: bizonyítsák be, hogy nem csak beszélnek róla, hanem van is merszük megtenni. A fiúk eléggé meglepődtek, és azt reméltem, valahogy kimentik magukat, aztán mindenki elfelejti az egészet, de végül mégis Andi lakásán kötöttünk ki. Szinte hihetetlen, mi minden történt. Jómagam meglehetősen zavarban is voltam, de végül egész jó kis móka kerekedett belőle, rengeteget nevettünk. Elég, ha csak annyit árulok el, hogy masszázsolaj és vibrátor is előkerült… Utána Andi és én egész vidámak voltunk, de a fiúk nagyon elkenődtek. Márkot bosszantotta, hogy a menyasszonyát csókolózni látta a haverjával, Pali pedig mérges volt magára, hogy megcsalta a barátnőjét. Ami engem illet, el sem tudom hinni, hogy volt bátorságom megtenni, de így utólag bizony nem hagynám ki!"

„Lefeküdtem egy pasival, mielőtt beleszerettem volna”

Emma huszonhárom éves account menedzser története valószínűleg sokaknak ismerős. „Nem sokkal az után, hogy szakítottam a fiúmmal, a barátaim bemutattak Andrisnak. Az első randevúnk egy szombat este volt, és máris meghívott másnapra a nagyszülei házassági évfordulójára, ahol az összes rokonnak az új kedveseként mutatott be. Egy kicsit furcsának találtam a dolgot, de András kedves és figyelmes volt. Mindig úgy képzeltem, hogy csak olyan férfival szeretkeznék, akibe igazán szerelmes vagyok, de Andris egészen megszédített. Az első együtt töltött hetünk fergeteges volt. Még azon a héten ágyba is bújtunk, ami elég szokatlan tőlem, de olyan tisztelettel viselkedett velem és annyira komolyan gondolkozott kettőnk jövőjéről, hogy nem ódzkodtam fejest ugrani a kapcsolatba. Még csak öt hónapja vagyunk együtt, de nagyon örülök, hogy áthágtam a saját szabályaimat. Fiatal vagyok, és élvezni akarom az életet. Megtanultam, hogy a szex szerelem nélkül is lehet jó."

„A főnököm szeretője voltam”

Karina harmincegy éves pr-szakember egy olyan történetet osztott meg, ami amellett hogy tabu, az egyik toposz is a munka világában. „Az első munkahelyemen csak úgy vibrált a levegő köztem és a főnököm között. Ő akkor már jegyes volt, azaz szigorúan tabu – de csak a legénybúcsúig. Az történt ugyanis, hogy egy héttel az esküvő előtt elmentünk szórakozni, iszogattunk, berúgtunk, és egyik dolog jött a másik után. Soha nem volt a viszonyunk valódi, felvállalt kapcsolat, de még az esküvő után is elég sokszor voltunk együtt. Akkor vetettem véget a dolognak, amikor hencegni kezdett a kollégáinknak, akik ettől kezdve pikáns megjegyzéseket tettek a szexuális szokásaimra. Néhány hónappal később a sógora is a céghez került, és a főnököm elkezdett aggódni, hogy esetleg a felesége tudomást szerezhet kettőnkről, ezért azt „javasolta”, nézzek más állás után. Éppen létszámleépítés volt, és persze engem is elbocsátottak. Nős férfival viszonyt kezdeni nem túl okos dolog, a főnökkel kavarni pedig egyenesen veszélyes.

Egy megállapodott férfi vallomása: „Már nem lennék képes megesküdni arra, hogy valakivel évtizedeket együtt leszek”

Egy megállapodott férfi vallomása: „Már nem lennék képes megesküdni arra, hogy valakivel évtizedeket együtt leszek”

„Összejöttem egy másik nővel”

Csilla tizenkilenc éves ápolónő mesélte nekünk ezt a történetet. „Melindával a munkahelyemen ismerkedtem össze. Amikor nem volt dolgunk, elég sok időt töltöttünk együtt, ücsörögtünk a konyhában, beszélgettünk. Egyik nap munka után beültünk egy bárba, és néhány koktél után egyszer csak megcsókolt. Sejtésem sincs, hogyan történt az egész, annyira meglepődtem. Mindig otrombának tartottam az efféle dolgokat, de azon túl, hogy váratlanul ért, nagyon kellemesnek találtam. Innen már nem volt megállás. Nem gondoltam, hogy nyitott vagyok az azonos neműek felé szexuálisan, és persze soha nem tudtam volna elképzelni, hogy szeretkezem egy másik nővel. Egy hét múlva újra találkoztunk, és elmentünk csavarogni. Jókat nevetgéltünk a történteken, aztán Melinda kibökte, hogy ő szívesen megtenné újra. Én éppen együtt jártam egy fiúval, ezért nem akartam belemenni. Melinda azóta elköltözött, így nem tartjuk a kapcsolatot, de egyáltalán nem bánom azt az éjszakát. Úgy gondolom, nem lehet valamiről kijelenteni, hogy szóba sem jöhet, amíg ki nem próbáltuk. Azt sem tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy valami hasonló később is megtörténhet velem."

„Lefeküdtem a volt barátommal”

Lilla huszonhat éves eladó osztotta meg velünk történetét, ami sokaknak lehet ismerős a saját életükből. „Sanyival egy klubban találkoztam, utána körülbelül egy hónapig jártunk együtt. Remek pasi volt, jól kijöttünk egymással, de nem terveztünk hosszú távú kapcsolatot. Ennek ellenére nagyon felzaklatott, amikor szakított velem, úgyhogy két héttel később elmentem hozzá egy kicsit beszélgetni. Azt mondta, nagyon jó volt velem az ágyban, de nem akar komoly kapcsolatot. Értettem, miről beszél – tényleg fantasztikus volt a szex együtt –, és szinte még mielőtt észrevettem volna, az ágyban kötöttünk ki. Mindig azt hittem, hogy nem fogok olyan férfival szeretkezni, akivel nem járok együtt – különösen, ha nemrég hagyott el –, de mivel már sok minden történt kettőnk közt, nem éreztem helytelennek, ha újra szeretkezünk. Érdekes, de úgy érzem, hogy még a szakítást is megkönnyítette. Szerintem a saját magunk állította szabályok és elvárások újragondolása vagy épp leküzdése fontos része az életnek és a felnőtté válás folyamatának. Nem hinném, hogy újra így cselekednék, de azért nem is zárnám ki kategorikusan. Ha tényleg jó a szex…"

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie cipője telitalálat, ami bárhol megállja a helyét

Angelina Jolie cipője telitalálat, ami bárhol megállja a helyét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)