18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Tudnod kell: valószínűleg nem fogsz szexelni a nászéjszakádon

2019.április.3.

Egy esküvővel kapcsolatban rengeteg elvárást kell teljesítenie a párnak, ha valóban be szeretnék tartani a hagyományokat.

Tudnod kell: valószínűleg nem fogsz szexelni a nászéjszakádon
Fotó: Shutterstock

Azt persze már legtöbben rég elengedték, hogy a szerelmesek az esküvőig nem szeretkezhetnek, azt azonban még mindig sokan reálisnak tartják, hogy nap végén megtörténik a dolog boldogságban, szerelemben, ifjú házasokként. De lehet, hogy a nászéjszaka is csak egy városi legenda és azon kívül, hogy együtt húzzátok a lóbőrt, nem történik semmi más?

Egy kutatásból kiderült, hogy bizony a párok több mint fele nem szeretkezett a nászéjszakán. Minden harmadik páros állította, hogy másnap reggel bepótolták, viszont minden tizedik pár még hetekig nem szexelt az esküvő után.

De miért nem működik a szex a nászéjszakán?

A problémának több forrása is van. Kezdjük az elején. Mindenki tudja, mire való a nászéjszaka. A régi hagyományok ismeretében tudjuk, hogy ekkor kellene megfogannia az első közös gyermeknek. Az első felmerülő gond az, hogy nem is biztos, hogy szeretnénk gyereket már azonnal a házasság után. Persze lehet védekezni, de attól még ott motoszkál a fejünkben a gyerek fogantatásának gondolata. Ha pedig szeretnénk gyereket, és nem is zavarna minket, hogy pont azon az éjszakán fogan meg, akkor sem biztos, hogy megy ez csettintésre. Sőt, valószínűleg nagyon kevesen tudják élvezni a szeretkezést csak azért, mert úgymond ez az előírás, ennek meg kell történnie.
Teljesen más az, ha természetesen, egyértelműen jön a dolog, olyan a hangulatunk, nagy a boldogság és minden tényező stimmel.

Fotó: giphy

És akkor beszéljünk is a különböző tényezőkről, mivel van belőlük elég. Ha voltál már esküvőn, akkor tudod, hogy a menyasszony és a vőlegény egész napja, reggeltől estig meg van tervezve, be van táblázva. Mindig tudniuk kell, mikor, hol, mit kell csinálniuk, hogy az egész nap tökéletesen sikerüljön, a vendégek jól érezzék magukat. Ők vannak a középpontban, mindenki rájuk kíváncsi. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen erről szól egy igazi, hagyományos esküvő. De valljuk be, ebbe azért belegondolni is fárasztó. Ha pedig korán reggeltől másnap hajnalig tart a bulizás, másra sem vágyik már az ember csupán arra, hogy aludjon. A szeretkezésre egyszerűen nem marad erő.
Ha pedig a fáradtság még nem lenne elég, a menyasszonynak egész nap szép sminkben, tökéletes frizurával, gyönyörű ruhában kell helytállnia, ami egyáltalán nem kényelmes, nem beszélve a menyasszonyi cipőkről, amit hiába cserél le éjfélkor, addigra már minden porcikája fáj. Ha pedig egész nap feszengsz, hiába veszed le a ruhát, attól még ugyanúgy bele leszel fáradva a dologba.

Hoppá! Gwyneth Paltrow férjhez ment, rengeteg sztár volt a ceremónián

Hoppá! Gwyneth Paltrow férjhez ment, rengeteg sztár volt a ceremónián

A vőlegény helyzete sem egyszerűbb. Neki nem kell a kényelmetlen ruha és cipő miatt aggódnia, de nem könnyíti meg a napot, hogy szinte minden vendéggel koccintania kell. A koccintás pedig nem is igazán fejezi ki azt az alkoholmennyiséget, amit el kell fogyasztania.

Fotó: giphy

Ha pedig valaki részeg, vagy többször kijózanodott már egy nap és aztán újra részeg lett, akkor bizony könnyen lehet, hogy nem fog olyan teljesítményt nyújtani az ágyban, mint ahogy azt a menyasszony megszokta, vagy szeretné. Vagy egyáltalán nem is fog történni semmi, hiszen elalszik, az ara pedig szagolhatja az alkoholos leheletét. Ugye, nem túl bizalomgerjesztő...

És ha azt hinnéd, hogy az akadályozó tényezők sora itt megállt, akkor tévedsz, hiszen van itt még egy apróság, amire lehet, hogy nem is gondolnál, mégis keresztül húzhatja a számításaidat. Ez pedig az étel. Az esküvőd napján ugyanis előfordulhat, hogy annyit fogsz enni, mint normális esetben egy hét alatt. Ha pedig puffad a hajad és a beleid épp szalszát járnak, akkor pont a rengeteg étel veheti el szexuális étvágyad.

Fotó: giphy

De ha így történik, és végül a nászéjszakán csak aludni fogtok egymás mellett, akkor se keseredj el, hiszen látod, ez is egy teljesen természetes dolog. Nem kell túl komolyan venni ezeket a hagyományokat. Az a lényeg, hogy szeressétek egymást és ne felejtsétek el, miért fogadtatok örök húséget egymásnak.

Fotó: giphy

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk