18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Tudtad, hogy a G-ponton kívül van C és A-pontod is? Így találhatod meg őket

2022.július.4.

Ha korábban még soha nem hallottál arról, hogy van egy C és egy A-pontod, akkor ezzel nem vagy egyedül. A női élvezetek tárháza végtelen és újabb meghódításra váró terepet nyújt a férfiak és a nők számára különösen. Ha pedig eddig még nem hozott össze a sors olyan partnerrel, aki legalább a G-pontodat képes lett volna megtalálni (egyezzünk meg, nem olyan egyszerű, a férfiak többsége pedig nem is nagyon próbálkozik), akkor ha nem egyéb, vértezd fel magad te ezzel a fontos tudással és a következő adandó alkalommal terjeszd is tovább, hogy minél több nő eljuthasson az élvezetek újabb fokára.

Jess O'Reilly szexológus és párkapcsolati szakértő szerint mielőtt bármilyen technikai dolgot ismertetnénk az első lépés, hogy engedjük meg magunknak az élvezet, aminek nincs is semmi köze a szexhez. Ha az élet leghétköznapibb helyzeteiben sem hagyjuk magunkat meggyönyörködtetni, akkor hogy is tudnánk élvezni a szexet? Az élvezet megélése azelőtt kezdődik, hogy bárki is levetkőzött volna. Az amerikai GLAMOUR pedig a többinek utánajárt.

Ezért jó, ha nyögsz szex közben

Ezért jó, ha nyögsz szex közbenMi a G-pont és hol található?

Sokan úgy gondolják, hogy a G-pont csak egy mítosz, a kutatók soha nem találtak egy konkrét anatómiai pontot a női testen, ami betudható ennek, sokkal inkább úgy vélik, hogy a klitorisz "élvezeti hálójának" a része. Ha meg szeretnéd ezt a pontot találni, akkor nyúlj fel a hüvelyedbe és emeld meg az ujjad visszafelé a has irányába, mintha hívnál valakit. A felület izgalmi állapodban érdesebb lesz. Aktus közben nem olyan könnyű elérni és stimulálni ezt a felület, de például lovagló pozícióban sikerülhet, dőlj hátra a partnered péniszén vagy szexjátékon 45 fokos szögben, de a kutyapóz különféle formái is elérhetővé teszik ezt a pontot.

De hol is van a G-pont, srácok?

De hol is van a G-pont, srácok?Mi a C-pont és hol található?

A C-pont egzotikusan hangzik, de valójában csak egy másik neve a klitorisznak (clitoris). A klitoriszod az egész terület, ami a vaginanyílásod két oldalán található. Középen a kis babszemszerű dudor a C-pontod, aminek a funkciója, hogy élvezeted nyújtson és eljuttasson az orgazmusig. A C-pont a legérzékenyebb pontja az egész klitoriszodnak, de valójában csak a jéghegy csúcsa, ami a női élvezetet illeti. Ennek a területnek a stimulálására rengeteg módszer van, elsők között a jó öreg kéz. Az ujjbegyeddel dörzsöld óvatosan körbe ezt a területet egyre intenzívebben. A legkönnyedebben tehát olyan pózokkal tudod izgatni ezt a területet, amelyek engedik, hogy akár kézzel vagy szexjátékkal is könnyedén hozzá tudjatok férni, ez lehet a misszionárius póz, a lovagló vagy akár az úgynevezett kanalas póz, amikor akár mindketten hozzáférhettek könnyedén.

Íme a recept: így lesz hüvelyi orgazmusod

Íme a recept: így lesz hüvelyi orgazmusodMi az A-pont és hol található?

Mindhárom ponttal kapcsolatban kevés kutatást lehet találni, de mindközül az A-pont az, amit a legkevésbé ismerünk. Az A-pont, azaz az anterior fornix, magyarul elülső hüvelyboltozat, ami a hüvelyben a G-ponton túl, a méhnyak közelében található. Sokan azonban az A-pont stimulációját kellemetlennek érzik, ahogy a méhnyakkal való érintkezést is. Ahhoz, hogy ezt a pontot elérjük, mély behatolásra van szükség, kezdd a G-pont megtalálásával majd haladj felfelé a hüvelyben még kb. 5 centit. Ha nem elég hosszúak az ujjaid, akkor szükséged lehet egy szexjátékszerre hozzá. Ennek a pontnak az eléréséhez mély penetrációra van szükség, próbálj a kezeiddel a falnak, az ágytámlának vagy egy asztalnak támaszkodni, és hagyd hogy a partnered a péniszével, egy szexjátékkal vagy egy felcsatolható pénisszel behatoljon hátulról.

Ez is érdekelhet

Milyen időre számítsak a Szigeten?

Milyen időre számítsak a Szigeten?

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk