Nagy Bea bevezet a rúdtánc rejtelmeibe

2014.február.4.

Adott egy több méter magas, 4,5-5 cm átmérőjű, króm cső. Adott mellé egy test, és egy félelmet nem ismerő, akadályokat leküzdő elme. És adott egy sor kihívást jelentő, a fizika törvényeire lazán fittyet hányó erőelem és póz.

Ez a Pole Fitness, avagy rúdtánc, rúdfitnesz, és ezek vagyunk mi. Sportolók, táncosok, tornászok, trénerek. Mindegy hogyan nevezzük magunkat, a közös bennünk e mozgásfajta irányába tanúsított teljes elhivatottság, és az utolsó kis porcikánkkal is irányába táplált igazi szerelem.

Engem Nagy Beának hívnak, és a Women's Paradise rúdtánc oktatója, személyi trénere, táplálkozási és életmód tanácsadója vagyok. Találkozhattál már velem a GLAMOUR magazin decemberi számában, ahol Maróy Krisztinával beszélgettem röviden az általam űzött sportról, az általam folytatott életvitelről. Ezentúl ebben a blogban követheted nyomon a rúdtáncosok izgalmas életét és nyerhetsz betekintést soraimon keresztül kis világunkba.

Mivel – valljuk be - a legtöbb ember szkeptikus a leglehetetlenebb pózokban fejjel lefelé lógó lányok (fiúk) képeit láttán, én azt vettem a fejembe, hogy ezen bejegyzések keretein belül bizonyítom be neked, hogy kellő elszántsággal, hittel, kőkemény munkával, na és persze a megfelelő támogatással, motivációval bárkiből lehet rúdtáncos.

Úgy döntöttem, keresek egy teljesen rúd-szűz, komolyabb sportmúlttal nem rendelkező, átlagos életvitelt folytató lányt, akit a szemed láttára alakítok szépen lassan, lépésről-lépésre át. Célunk egy egészségesebb, aktívabb, fittebb élet, és persze az első fejjel lefelé kivitelezett pózok elsajátítása a rúdon.

Izgalmas, kihívásokkal teli út előtt állunk, izgatottan várom az első közös lépések megtételét!

Kis alanyom haladásával párhuzamosan szeretném veled is megosztani tanácsaimat, szeretnék neked is segíteni egy egészségesebb élet kialakításában! Számíthatsz tőlem étkezési, fogyókúrás, diétás tippekre, edzéssel, alakformálással kapcsolatos tuti motivációkra, gyakorlatokra is.

Tarts te is velünk, figyeld az átalakulást, inspirálódj, és ha kedvet kapsz, csatlakozz hozzánk, változzunk együtt! Kérdezni ér!

Remélem, minél többetekkel találkozunk itt hétről hétre!

Sok puszi nektek!

Beu

Ez is érdekelhet

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod