Délutánok az Etna lábánál

2016.február.16.

Szalai Nóra kétgyerekes anyuka, sikeres üzletasszony és laptulajdonos. 5 Perc Angol nevű ingyenes nyelvleckéivel országszerte híressé vált.

Nóra sikerének legnagyobb bizonyítéka az 5 Perc Angol weboldal több ezer lelkes tanulni vágyó felhasználója, akik a napi ingyenes nyelvleckéken keresztül tanulhatnak meg magabiztosan kommunikálni angol nyelven. Nóráé volt az első olyan magyar nyelvoktató vállalkozás, amely megnyerte az első díjat a legjobb online angol nyelvlecke oldalakat díjazó Love English Awardson, megelőzve olyan honlapokat is, mint a BBC Learning English vagy a Voice of America Learning English. Itthon pedig Nóra elnyerte az Év Példaképe közönségszavazását, ahol tehetséges sikeres vállalkozókat díjaznak. Igazi álomkarrier az övé, amit kizárólag a kreativitás és a szórakozás éltet.

Ezen a héten Nóra gardróbjába kukkantunk be. Kövesd itt!

Íme Nóra mai szettje:

Mivel Európa legmagasabb, jelenleg is működő vulkánjának, az Etnának a lábánál lakunk, gyakran még napközben két cikkírás között el szoktunk menni sétálni, vagy fel a "hegyre" - ahogy a helyiek hívják - vagy a tengerpartra, ami szintén pár perc alatt elérhető. Éppen egy vulkános leckét készítek, így gondoltam felmegyek és készítek néhány képet és videót is illusztrációnak. Az Etnán általában 5-8 fokkal hidegebb van, mint a városban, így egy picit melegebben öltöztem.

Nadrág: Zara
Kardigán: H&M
Csizma: Zuiki
Sál: UPIM
Napszemüveg: Donna PiúEz is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai