Íme a tökéletes esküvői szett, ha te vagy a vendég

2022.július.29.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Nagy Niki influenszer ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Nagy Niki vagyok, utazó- és divatblogger ill. kreatív tartalomgyártó! Gyerekkorom óta lételemem az alkotás, az öltözködés és az utazás is, hiszen fél életemet az USA-ban és Dél-Afrikában töltöttem. A fotózás és tartalomgyártás csak egy későbbi szakaszban ütötte fel a fejét, így ezek ötvözetéből jött létre az eredetileg hobbinak induló, de később professzionális vizekre evező @nikinagyniki Instagram oldalam. Fókuszban az utazós és divattal kapcsolatos tartalmak állnak, előszeretettel gyártunk drónos felvételeket is, egyik specialitásom pedig a vízalatti képek. Nem igazán szeretek tucat képi világot megjeleníteni, mindig keresem a különleges helyszíneket és ezekhez az extrábbnál extrább szetteket. Ha ez nem lehetséges, akkor pedig arra törekszem, hogy egy átlagosabb lokációt vagy témát hogyan jelenítsek meg kicsit másképp, ergo Nikisen, színesen. Próbálom magam nem beskatulyázni és változatosan öltözködni illetve a határaimat feszegetni. Nyáron a maxiruhák, a crop toppok, a bő ingek és a fürdőruhák a sláger darabok nálam!

Záró szettnek egy csodás ruhát hoztam, amiből nagyon nehezemre esett kibújni, mert legszívesebben benne élnék életem végéig, annyira különleges.

Az egyik legjobb barátnőm esküvőjét ünnepeltük múlt hétvégén, és fontosnak tartottam, hogy a nagy napon méltó módon felöltözve tiszteljem meg őt úgy, hogy közben a saját stílusvilágom is visszaköszönhessen.

Elsődleges szempont volt, hogy ne öltözzem túl a menyasszonyt, de mégis olyan darabban jelenjek meg, amit nem vennék fel akármilyen eseményre, illetve amit még eddig nem láttam senkin.

Tuti tippem, ha felmerül a túlöltözés halvány lehetősége: válasszunk mást vagy mutassuk meg a leendő arának, hogy mire is gondoltunk, és ha neki száz százalékban rendben van, akkor zöld utunk van.

Ez természetesen nálam is így történt. Mivel a ruha eleve elvitte rajtam a show-t, nem szerettem volna túlcifrázni a kiegészítőket, így egy stílusában egyszerűbb magassarkút és jellegében a ruhához passzoló táskát választottam.

A feltűzött haj egy ilyen ruhánál elengedhetetlen, ami a kánikulában egyébként is igen jól jött!

Ruha: Kozarics Viktor Dress

Szandál: Prada

Táska: Mango

Ez is érdekelhet

Milyen időre számítsak a Szigeten?

Milyen időre számítsak a Szigeten?

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk