Igazi őszi szett a mai Bencze Blankán

2018.október.30.

Bencze Blanka 19 éves, a Pulcsiban alszom című regény szerzője. Könyve idén februárban jelent meg és akkora népszerűségnek örvend, hogy máris újra kellett nyomtatni.

Egy anorexiás lány történetét meséli el, s bár a cselekmény fiktív, Blanka is átélte a főszereplő Málna gondolatait, ő is küzdött evészavarral éveken át, ugyanúgy, mint megannyi fiatal manapság.

´Hatalmas a nyomás rajtunk, a felnőtté válás nem könnyű, állandóan másokhoz méregetjük magunkat, lehetetlen elvárásaink vannak magunkkal szemben. Közben meg a legszorosabb kapcsolatunk a telefonunkkal van, ahelyett, hogy egymásra figyelnénk.´- mondja Blanka.
De ahogy a főszereplő Málna példája is mutatja, van kiút az ördögi körből, a világ tele van csodálatos dolgokkal. Blanka rengeteg olvasói levelet kap, a regény sikerének titka az őszinteség, s az hogy a saját korosztályát szólítja meg a saját nyelvükön. Egyébként Blanka gimnáziumba jár, érettségi előtt áll s közben gőzerővel írja második regényét, amely 2019 elején jelenik meg.

Íme Blanka mai szettje!

Szeretem a napsütéses októberi délutánokat, az ősz a kedvenc évszakom, így szívesen viselem színeit magamon is. Ez egy teljesen hétköznapi sulis összeállítás, a rétegek jó célt szolgálnak, hiszen reggel még kell a sál és a kabát, de később már elég a kardigán is. A magas derekú farmernadrágokat azért imádom, mert hosszabbítják a lábat, s ez sosem árt. A kordbársony kabiba azonnal beleszerettem, ahogy az oversize nagypapa kardigánba is a hatalmas gombjaival. A kardigán alá egy sima bordó pólót vettem.

farmer: Bershka
póló: Hollister
kabát: Zara
bokacsizna: Zara
kardigán: H&M
sál: Burberry
Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói