Kerekes Anna - szeptember 15.

2011.szeptember.15.

Imádom a meleget, ezért mindig igyekszem a nyár utolsó pillanatait is kiélvezni az öltözködés terén is. Szerencsére idén gyönyörű a szeptember, gyakorlatilag strandidő van.

A napszemüveg persze csak poén a képen, bármilyen menők is vagyunk, az irodában azért nem viseljük, de utcára így teljes a szett. A szoknyát még évekkel ezelőtt vettem a Diffusione Tessilében, amiről sokat fogtok hallani a naplóban, mert rengeteg cipőmet és táskámat ott találtam. Egyedi és izgalmas ruháik vannak, amik nem jönnek szembe az utcán. Ez a buborékszoknya mind anyagában, mind színében, mind formájában rendkívül eredeti, ráadásul télen-nyáron viselhető. Imádom a zsebeit, és a humoros gumírozást az aljában, amivel kedvem szerint húzogathatom szűkebbre vagy bővebbre a szoknyácskát. A cipő szintén a Diffusione Tessiléből való, és egy percig sem törtem a fejem, megvegyem-e. Nagyon szeretem a flip-flop fazont, ráadásul ez a szandál - annak ellenére, hogy mindössze néhány bőrdarabból áll, és lapostalpú - sportos és elegáns is egyben. Ez azért jó, mert szeretem ugyan a szép lábbeliket, de rengeteget rohangálok, és azt nem lehet bírni tizenöt centis tűsarkúban. A cicás napszemüveget tavaly vettem a Womens Secretben.

Szeretem a nagy, fél arcot eltakaró fazonokat, de ebben még van pluszban egy kis huncutság is. A pin-upos jelleg egy farmer-póló összeállításba is csempészne valami izgalmat. Sajnos nem látszik túlságosan, de szívem szerint kiemelném még a bal csuklómon lévő finom ezüst karkötőt is. Születésnapomra kaptam ajándékba, és már most teljesen belezúgtam. Szeretem az ékszereket, de csak módjával, egyszerre nem viselek sokat, és nagyon figyelek arra, melyik szett mit bír el. Ez a leheletvékony, éppen ezért stílusos lánc nagyon nőiessé tesz egy ilyen vidám szerelést.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció