Kondás Kata színházi szettben

2013.május.27.

Kondás Kata, akit külföldön Kate Kondas néven ismernek, manapság annyira népszerű, hogy alig-alig lehet itthon elcsípni.

A Valentine Model üdvöskéjét láthatjátok a GLAMOUR júniusi számának divatanyagában, most pedig örömmel üdvözölhetjük a topmodellt Gardróbnapló rovatunk vendégeként.

Íme Kondás Kata mai szettje:

A nap eddigi részét tanulással töltöttem, hiszen közeledik a szóbeli érettségik ideje, most pedig készülődök, mert a szüleimmel színházba megyek. Néhány hete elmentünk anyukámmal a Csokonai Színházba megnézni Rossini: A Sevillai borbély című operáját, és annyira elvarázsolt, hogy azóta minden héten meg akarok nézni egy előadást. Most is oda tartunk. Gyorsan megkértem anyát, hogy készítsen egy fotót a szobámban, mielőtt elindulunk.
Egy sötétkék A-vonalú ruhát választottam erre az alkalomra (Zara), amit egy fekete velúrbőr szandállal viselek (Vagabond). A táskám is ilyen anyagból készült, amit egy masni is díszít. Az órán és karkötőn kívül két ezüstnyakláncot is felvettem. Az egyiken az angol nevem található (Kate), ezt Londonban láttam meg, meg kellett rendelnem ugyan, (hiszen névre szóló), de türelmesen vártam:) A másik pedig azért nagyon kedves a számomra, mert Párizsban vásároltam a 18. születésnapomon, és két medál található rajta, az egyik egy kismadár, ami a szabadságot szimbolizálja, a másikon pedig a "Luck" felirat található. Remélem valóban szerencsét hoz!

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!