Kulcsár Edina mai bikinije

2016.augusztus.3.

Kulcsár Edina 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary címet és azóta sincs megállás. Többek között saját tervezésű ruhakollekcióval jelentkezett, tévés műsor vezetőjeként is láthatjuk, párjával napi sorozatban mutatják be mozgalmas mindennapjaikat, emellett igyekszik a jövő szépségkirálynőinek felkészülését is segíteni. Edina nem véletlenül aktív részese a magyar divatéletnek, sűrű teendői között mindig szakít arra időt, hogy megjelenése minden alkalommal egyedi és tökéletes legyen. Nem véletlenül választotta idén a neves olasz fürdőruha márka, a Calzedonia magyar nagykövetének.

A GLAMOUR olvasói nemcsak tévés megjelenéseiért és hibátlan stílusáért ismerhetik, hanem mint 2016-ban a GLAMOUR Women of the Year Az év közösségimédia-sztárja kategória jelöltjeként is, hiszen nagy figyelmet fordít arra, hogy saját stílus- és szépségtippjeivel lássa el követőit és rajongóit Instagram oldalán.

Íme Edina mai szettje:

A mai napi hőséget is víz mellett próbáltuk átvészelni. Az úszómedencéhez szerintem ez a tengerzöld Calzedonia bikini illik a legjobban, amit nemcsak a csodás színe miatt szeretek, hanem mert nagyon kényelmes és különleges a szabása.

kulcsár edina, miss world hungary, kulcsar edina bikini, glamour women of the year, calzedonia

Fürdőruha: Calzedonia

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói