Nagyon csinos ruhában ma a Süel tervezője

2018.június.6.

Csillag Zsuzsi, a Süel csipkevilágának tervezője és a márka menedzsere komfortzónán kívüli hétre invitált minket, és a Glamour stylistjának a segítségével felforgatta színes ruhatárát. Az ötlet pár hete jött, amikor kedvenc jógaközpontom komfortzónán kívüli hetet tartott. Amellett, hogy furcsa és kíhívást jelentő órákkal tarkították a hetet, három fogadalmat kellett tennünk. Az én trióm alapvetően a pörgős munkámhoz kapcsolódott, így megfogadtam, hogy nem eszem menet közben, reggel nem nyúlok egyből a telefonom után, nem frissítek rá az éjszaka érkező e-mailekre, kizárólag a reggeli kávé vagy tea után nézhetek meg bármit online és este 21:00 után nem dolgozom semmit. Könnyűnek tűnhet...

"Továbbgondolva a dolgot rájöttem, hogy bár rengeteg csodás ruha van a szekrényemben, ezeknek csak töredékét viselem, illetve azokat is mindig ugyanolyan kombinációkban. Hiszen reggel gyorsan akarok elkészülni, így a már jól bevált, általában "tone-on- tone" szetteket preferálom, amelyekkel sosem nyúlhatok mellé. Mivel a ruháim nagy részét én terveztem, nem meglepő, hogy nehezen tudtam máshogy elképzelni őket, mint ahogy eredetileg megálmodtam. Emiatt kis segítséget kértem Wanda személyében, akivel megbeszéltük, hogy csak olyan összeállításokat veszek fel ezen a héten, amelyek ugyan jól állnak, mégsem nyitok feléjük soha. Így jött a rengeteg magas sarkú, az izgalmas kiegészítők tömege és a colour blocking. Nem valószínű, hogy a kihívás után minden pont így fogok öltözni, de arra tökéletes, hogy inspiráljon, új szemszögből mutassa meg nekem a márkámat. Hogy várhatnám el a vásárlóimtól, hogy legyenk szuper kreatívak, ha jómagam mindig ugyanazokhoz a szettekhez nyúlok?"

Íme Zsuzsi mai szettje:

Az üzletekben természetesen csak Süelben lehet dolgozni és mindig valami csinosabb, extrémebb kombinációban. A piros szettet nagyon szeretem, de még sosem vettem fel színben teljesen eltérő táskával és cipellővel. Hiába megy a királykék a piroshoz, eddig ragaszkodtam a tone-on–tone-hoz. A mai nap extrája a magassarkú is, amit szinte sosem hordok (a pasim nagy bánatára) mert egyszerűen nem lehet benne gyorsan "haladni". Ennek ellenére annyira tetszettek a képek, hogy a fotózás végén megvettem a szandált.

Felső: Csillag Zsuzsi (Süel prémium line)
Szoknya: Süel
Táska CAMAIEU
Gyűrű BIJOU BRIGITTE
Cipő ZARAFotó: Gregus Máté
Smink: Deák Veronika
Styling: Huszlicska Wanda

Ez is érdekelhet

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján