Pataki Szilvi valódi szőrme nélkül is dögös

2016.november.28.

Pataki Szilvia 1988-ban született, Budapesten. Első filmes szerepe Tímár Péter: Casting minden című filmjében volt 2007-ben, majd ettől az évtől a Pesti Magyar Színiakadémia növendéke lett Iglódi István osztályában. 2013-ban feltűnt a Barátok közt című. sorozatban, ahol évekig Bárány Enikőt alakította.

Szilvia fiatal kora ellenére már komoly színpadi tapasztalattal rendelkezik, hiszen számos zenés és prózai előadásban szerepelt. Játszott többek között a Vidám Színpad, Madách Színház, Magyar Színház, Kecskeméti Katona József Színház, Nemzeti Színház színpadán, 2009-2012-ig a Miskolci Nemzeti Színház, 2012-2016 között a József Attila Színház tagja. Jelenleg szabadúszóként az alábbi színházak közönsége láthatja: Játékszín: Legyen a feleségem (Helen), Karinthy: Péter (Klára), Váci Dunakanyar Színház: Utolsó hősszerelmes (Bobbi).

Hétköznap is fontos számomra az elegancia, de szenvedélyes állatvédőként soha nem vennék fel igazi szőrmét. Szerencsére ma mar megoldható, hogy állatok életének kioltása nélkül is stílusos kabátot viselhessek. A férfiaknál hasonló szerepet tölt be az autó, mint nálunk a ruha. Olivér is rajong az autójáért, de bízom benne, hogy értem jobban.

Kalap: Pepe Jeans
Ruha: Pepe Jeans
Kabát: Mango
Táska: Stella Mc Cartney
Csizma: Bally
Kesztyű: Trussardi
Szemüveg: Gucci

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói