Példakép, aki mindig önmagát adja - Az ACG reklámügynökség vezetője, Blaskó Nikolett egy ikon

Mindig szívesen mutatunk be olyan nőket, akik nemcsak sikeresek a szakmájukban, de stílusérzékkel rendelkeznek. A márciusi magazin Gardróbnaplójában az ACG reklámügynökség ügyvezetőjét Blaskó Nikolettet ismerheted meg, aki a tavaszi szettek mellett a magazinban és itt a glamour.hu-n egy szuper interjú keretein belül mesél a sikereiről.

Blaskó Nikolett
Fotó: Zsólyomi Norbert

Az, hogy mindezt nőként érted el, számít? Más volt az utad, mint egy férfinak?

Sosem éreztem magamat kevesebbnek egy férfi vezetőnél és szerencsére sosem éreztem a hátrányát annak, hogy nő vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy a szakmaisága, kiállása határoz meg egy vezetőt, nem pedig a neme.

Rengeteg női fórumon adsz elő. Szoktak tőled tanácsot kérni?

Igen. Sok fiatal nő keres meg azzal, hogy a karriere miatt le kell-e mondania a szülésről vagy most gyorsan szüljön és utána próbálkozzon a karrierrel. Igazából a 21. században egy nőnek nem kellene lemondania semmiről, lehet sikeres üzletasszony vagy élsportoló és lehet mellette anya, lehet hobbija. Minden elhatározás, elkötelezettség és timemanagement kérdése, ma már semmi sem lehetetlen. Mindig ezt hangsúlyozom.

Így kerek a világ - Az új trend: Köralakú táska

Így kerek a világ - Az új trend: Köralakú táska

Rád kifejezetten igaz az a mondás, hogy a 40 az új 30...

Decemberben voltam 45 és azt érzem, sose voltam jobban. Nincs bennem hiányérzet, egyensúlyban vagyok önmagammal. Fiatalon türelmetlen voltam, konfliktusok árán is folyamatosan űztem a sikert, sose volt elég a második hely. Ma sokkal jobb csapatjátékos vagyok, megtanultam, ha a csapat nem áll mögöttem, nem vagyok olyan erős. Sok-sok élettapasztalat, pofonok, csalódások, sikerek és persze a két lányom kellettek ahhoz, hogy ma türelmesebb, megfontoltabb és önazonosabb legyek. Ebben rengeteget segít a lovaglás is, a lovardában teljesen ki tudok kapcsolni. Szó szerint, mivel oda nem viszem be a telefont sem.

A csapatodban sok a huszonéves. Könnyen megtalálod velük a hangot?

Igen. Annyira hiszek ebben a generációban, olyan hihetetlen erő van bennük, rugalmasak, széles látókörrel rendelkeznek, olyanok, mint a szivacs, csak úgy szívják magukba az információt, a tudást. A hiányzó tapasztalat pedig megszerezhető. Engem kifejezetten inspirálnak azzal, hogy bizonyos területeken már most sokkal tájékozottabbak nálam.

Így viseld a macikabátot: mutatjuk az idei legtrendibb darabokat!

Így viseld a macikabátot: mutatjuk az idei legtrendibb darabokat!

Ha kérdeznék, milyen tanácsot adnál nekik az életre?

Ne csak a szakmai sikert hajszolják, sokkal több gazdag és üzletileg sikeres embert ismerek, mint boldogat. Ne hasonlítsák magukat másokhoz, ne mások véleménye alapján minősítsék magukat, figyeljenek többet befelé, halgassanak jobban a megérzéseikre, törekedjenek elégedettségre és boldogságra az élet minden területén.

Ez is érdekelhet

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját