Szalai Nóra újra Budapesten

2016.február.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szalai Nóra kétgyerekes anyuka, sikeres üzletasszony és laptulajdonos. 5 Perc Angol nevű ingyenes nyelvleckéivel országszerte híressé vált.

Szalai Nóra újra Budapesten
Fotó: ajkai dávid

Nóra sikerének legnagyobb bizonyítéka az 5 Perc Angol weboldal több ezer lelkes tanulni vágyó felhasználója, akik a napi ingyenes nyelvleckéken keresztül tanulhatnak meg magabiztosan kommunikálni angol nyelven. Nóráé volt az első olyan magyar nyelvoktató vállalkozás, amely megnyerte az első díjat a legjobb online angol nyelvlecke oldalakat díjazó Love English Awardson, megelőzve olyan honlapokat is, mint a BBC Learning English vagy a Voice of America Learning English. Itthon pedig Nóra elnyerte az Év Példaképe közönségszavazását, ahol tehetséges sikeres vállalkozókat díjaznak. Igazi álomkarrier az övé, amit kizárólag a kreativitás és a szórakozás éltet.

Ezen a héten Nóra gardróbjába kukkantunk be. Kövesd itt!

Íme Nóra mai szettje:

Mivel jelenleg gőzerővel dolgozunk azon, hogy az 5 Perc Angolt több országban is megismerjék, így nagyon sokat utazom, hiszen egyszerre kell több országban tárgyalnom, munkafolyamatokat koordinálnom, vagy interjúra, fotózásra mennem, így most pár napig Budapesten vagyok, hogy ellenőrizzem a főhadiszállásunkon folyó munkát, és néhány interjúra is el kell mennem. Közben egy fotózást is beiktattam a programba, hiszen mindig szükség van a magazinhoz képekre rólam is. Pár nap múlva pedig már repülök is vissza Olaszországba, az olasz szerkesztőségbe, hogy folytassuk ott is a munkát.

Bőrhatású nadrág: Mango
Fehér tunika: Zara
Szmoking zakó: H&M
Magas sarkú velúr csizma: TATA
Óra: BILYFERMegosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője