Így variáld a színeket és az alapdarabokat, ha különleges végeredményre vágysz!

2022.augusztus.19.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Szőke-Vígh Emese, a MOM WOW márka egyik tervezőjének ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

A MOM WOW Szőke-Vígh Emese és Németh Regina közös vállalkozása. Mindketten marketing területen dolgoztak korábban. Több mint tízéves szakmai tapasztalat áll mögöttünk: Emese hat évig dolgozott Londonban digitális designerként és art directorként, majd haza húzta a szíve Budapestre. Már jó pár éve foglalkozik modern kalligráfiával, ami a márkájuk egyik legfontosabb momentuma, ugyanis minden felirat, ami megjelenik a termékeken és a közösségi média platformjaikon, az ő keze munkáját dicsérik, ahogy természetesen a logójuk is.

Regina szintén a reklámszakmából jön. Vállalati és ügynökségi oldalon is dolgozott marketing szakemberként, és jó néhány éve foglalkozik márkaépítéssel. A COVID első hulláma alatt, tavaly, Anyák napja előtt egy hónappal indította el Emi és Regi el a márkát. Az alapötlet januárban fogant, márciusban pedig eldöntötték, járvány és bizonytalanság ide vagy oda, nem várnak semmire, így áprilisban elindították a webshopjukat. Egy nagyon intenzív hónapjuk volt arra, hogy mindent összerakjanak: a zsebünkben több volt az elszántság, mint az induló tőke, de mivel megingathatatlanul hitték és hisznek abban, hogy az üzenetük nem csak nekik segíthet, hanem minden nőnek, ugrottak egy nagyot, és belevágtak. Kukkants be Emi gardróbjába!

Mindenkinek kell egy kis töltődés. Nekem ez egy ideje a kalligráfia, amit nem csak készíteni, de tanítani is nagyon szeretek, ezért is indítottuk el MAMI OFF kalligráfia workshopunkat, ahol jókat beszélgetünk, miközben teljesen ki tudunk kapcsolni, elveszve a szépírásban örömében. Szeptemberben lesz a következő Workshop az Odu-ban. Jelentkezni a weboldalunkon tudtok. Ami a mai ruhámat illeti: a MOMWOW basic fehér felsőnk az első alapdarabunk, nagyon jól variálható! Nőies, sportos szettekhez is kiváló, és az utazásokra is biztosan velem jön. MOMWOWOW nyakláncunk pedig valami mágikus erőtől fogva néha MOM nyaklánccá változik."

Gyűrű: Dorivisy

Nadrág: Intrend

Papucs: Kate Spade

Szemüveg: Chloe

Kiegészítők: H&M

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói