Zsófi ruhája is frizurája is elképesztően vagány

2018.július.19.

Szigeti Zsófi a Shaibo énekesnőjeként az igazi zenei flow-élményt keresi, de ezen a héten bemutatja nekünk, hogy a pszichológiából kölcsönzött fogalomnak nem csupán a zenében, de az öltözködésben is lehet létjogosultsága. A hangja mellett az öltözködését azonnal meg fogod kedvelni.

Íme Zsófi mai szettje!

Tavaly ősszel, kimentünk a Shaiboval Prágába Knower koncertre. Ők az egyik olyan zenekar, akikkel ha találkozunk, azonnal leszáll a rózsaszín köd és mind a négyen felvesszük a fan-girling attitűdöt. Ma pedig az egyik álmunk teljesül, ugyanis mi leszünk az előzenekaruk az Ellátóházban!! Eme jeles napon is egy magyar tervezőt választottam, Sitku Bernit a Berbloom megálmodóját.

Azért szeretem a Berbloom ruhákat, mert legtöbbjük kötős, és annyiféleképpen kötsz meg egy ruhát, ahányféleképpen csak akarsz. A másik ok pedig, hogy csillognak. Nagyon előnyösen mutatnak a színpadi fényekben ezek a darabok, és nagyon hálás feladat őket fotózni is. A kék pedig kihozza, hogy nemhiába feküdtem a strandon naphosszat. Szeretem az elegánsabb darabokat picit megtekerni, ezért ezt a Reebook sportcipőt választottam, aminek a cipőfűzőjével hoztam a ruhában is jelenlevő kötögetős megoldást, illetve egy MIKO Jewelry gyűrűvel tettem még sportosabbá a szettet.

Overál: Berbloom
Cipő: Reebook
Gyűrű: MIKO Jewelry
Fülbevaló: H&M


Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói