18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

3 csillagjegy, akik szívesen kipróbálnák akár hármasban is

2021.március.4.

A kapcsolatok összeegyeztethetőségéről az asztrológia sok mindent elárulhat. Ez az információ segíthet abban is, hogy felfedd a kapcsolat típusát. Ha például a monogámia szerinted nem neked való és inkább a kevésbé hagyományos kapcsolatokat részesíted előnyben, a csillagjegyed magyarázza, hogy miért is van ez.

Horoszkóp
Horoszkóp
Fotó: Shutterstock

Lisa Stardust asztrológus szerint három olyan jegy van, amelyek elfojtottnak érezhetik magukat a hosszú távú monogám kapcsolatokban: a Kos, a Nyilas és a Vízöntő. Lehet, hogy ezek a csillagjelek szeretik, ha van egy fő partnerük, de az is lehet, hogy a szexuális kapcsolatokat felfedeznék a kapcsolaton kívül is. Vagy szeretnének egyidejűleg több partnerrel rendelkezni, és egyáltalán nem lesz egy meghatározott kapcsolatuk.

Kos

A Kos szereti a hosszú távú kapcsolatokat, de szenvedélyes jelleme miatt sokszor többre vágyhat. Tüzes energiájukkal és az élet iránti szeretetükkel a Kos mindig egy újabb kalandot keres. Ez azt jelentheti, hogy a Kos egy ideig szeretné felfedezni a kapcsolat fizikai természetét, de egy idő után ez nem feltétlenül lesz elég neki. Ha a Kos egy másik kapcsolatra is vágyik, akkor győződjön meg arról, hogy partnere ugyanezt akarja.

Nyilas

Nem véletlen, hogy a Nyilast a csillagjegyek kalandorának hívják - ők nem szeretnek túl sokáig egy helyen tartózkodni, és gyakran új helyet vagy személyt keresnek, hogy többet megtapasztaljanak a világból. A nyitott kapcsolat lehetőséget ad számukra más hódításokra - a kaland elégíti őket ki a leginkább.

Vízöntő

A Vízöntő igen szabadszellemű, és nem biztos, hogy követni szeretné a hagyományos konvenciókat az élet, a szex és a romantika bármely területén. A Vízöntő elkötelezheti magát, de szeretik először felmérni a terepet. A Vízöntő számára a különféle partnerekkel való szexuális együttlét egy igen kalandos élmény lehet. A kíváncsi természetük miatt valószínűleg nem fognak féltékennyé válni, ha nyílt kapcsolatokban vannak.

Ez is érdekelhet

Új klipjükben a The Sign banda tagjai a Fehér Ház tetejéről is lecsúsznak

Új klipjükben a The Sign banda tagjai a Fehér Ház tetejéről is lecsúsznak

Sztárhírek

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

Glamour-napok 2010 tavasz

3 nap ráadás! A GLAMOUR-napok egészen április 14-ig tartanak

3 nap ráadás! A GLAMOUR-napok egészen április 14-ig tartanak