A csábításnak ma nem tudsz ellenállni - Egymondatos horoszkóp - június 25. hétfő

2018.június.25.

A Vénusz és a Jupiter quadrát fényszöge tehet arról, hogy ma hajlamos lehetsz a könnyelműségre, a mértéktelenségre vagy éppen a szabályok megszegésére. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállni a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Szerelmi és szexuális életed meglehetősen mozgalmas, emiatt elkövethetsz néhány hibát pénzügyeid intézésében. Ha úgy érzed, hiányoznak az anyagi feltételek kapcsolatod törvényesítéséhez, akkor talán jobb, ha most nem ragaszkodsz a házassághoz.

Kos (03. 2l-04. 20.) Érzelmi és anyagi ügyekben könnyen melléfoghatsz, többet vársz el a párodtól vagy üzletfeledtől, mint amennyit adni tud: te szereted őt, ő pedig csak kíván téged.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelmi és családi zűrök, féltékenységi jelenetek jellemzik ezt az időszakot, ráadásul az anyagiak miatt is feszültségre számíthatsz családi kapcsolataidban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne utasítsd vissza a nagy Ő-t, ha tanácsot kér tőled a munkájával kapcsolatban, de ha nem akarsz csalódni, ne szépítgesd a róla kialakított képet magadban.

Rák (06. 22-07. 22.) Felismered ugyan a valódi értékeket, azt viszont tudnod kell, hogy a műkereskedés kockázatos hivatás, itt nincs helye a kedvességnek, ha talpon akarsz maradni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az nem lenne ellenedre, hogy rendszeresen igénybe vedd kedvesed ágybeli szolgáltatásait, de ne tedd anyagilag kiszolgáltatottá azokat, akik együtt élnek veled.

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Szűz (08. 24-09. 23.) A párodnak nem kötheted az orrára, hogy pénzzavarba kerültél néhány kiadás miatt, azt meg végképp nem szabad megtudnia, milyen szégyenletesen keveset keresel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csinos, ravaszul számító partnerbe botolhatsz, akit inkább a pénzed érdekel, nem pedig a személyed, csakhogy vágyaid vakká tesznek, mindezt nem veszed észre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma kételkedj a gyors meggazdagodás meséjében, és a jó híredet se tedd kockára holmi munkahelyi viszony, törvénytelen ügylet vagy testi élvezet kedvéért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Talán a magad hasznát lesve csellengsz külföldön: gazdag támogatókat keresel, akiknek elcsípheted a pénzét, hogy kifizethesd belőle a tanulmányaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Vedd észre, hogy valakinek csak a pénzedre és a kapcsolataidra fáj a foga, de ne legyél futó kaland, s egy múló hangulat hatására ne engedj szeretőd kívánságának.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma teljesen elveheti az eszedet a sikervágy, óvakodj attól, hogy kihasználd a partneredet, barátaidat vagy pártfogóidat az előmeneteled érdekében.

Halak (02. 20-03. 20.) Óvakodj attól, hogy áthágd a törvényt, megszegd a közlekedési szabályokat, vagy a több pénzért belemenj olyan dolgokba, amelyeket nem tartasz etikusnak.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi