A mai nap a pénz körül forog - Egymondatos horoszkóp - október 27. csütörtök

2016.október.27.

A Skorpióban lévő Nap és a Merkúr együttállása mindennek kedvez, ami üzleti társulással, új ügyfelek vagy megrendelők meggyőzésével, hitelszerzéssel, kommunikációval és gazdasági tevékenységekkel kapcsolatos. Szükségünk lehet rá, hogy egy üzlet indításához vagy bővítéséhez bankkölcsönt igényeljünk. Mások pénze kiemelkedő szerepet kaphat a pénzkeresési játszmában, de nem érdemes hitelt felvenni arra, hogy kifizessük az adósságainkat. Mielőtt egyetlen vasat is kölcsönzöl, győződj meg arról, nincs-e arra lehetőséged, hogy a józan eszed segítségével boldogulj.

Kos (03. 21-04. 20.) Beleveted magad az üzletkötésbe, analitikus tehetséged miatt egészen jól boldogulsz a tőzsdén, de ne keveredj adósságba és maradj minél távolabb a feketepiactól.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kizárólag egy vastag bankszámlával rendelkező partner elvárásai alapján határozod meg magad, egyre jobban megszilárdul a kiszolgáltatottságod, kishitűséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonaid révén remek munkalehetőségre bukkansz, elhelyezkedési esélyeid javulnak, de mivel egészséged megrendülhet, jól jöhet egy alapos kivizsgálás.

Rák (06. 22-07. 22.) Kreativitásodból hasznot húzhatsz, de az sem kizárt, hogy a pénzügyi és gazdasági megfontolások a legfontosabb feltételei és összetevői párkapcsolatodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Határozd el, hogy mielőtt még az anyagiak miatt vitatkozni kezdenél rokonaiddal, előbb mérlegeled, milyen eredményt érhetsz el szemrehányásaiddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó szimatodon múlik, hogy mennyire sikerül lépést tartanod a hivatásodban bekövetkező eseményekkel, és a mai napon ügyesen reklámozhatod magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nincs adósságod, sikerülhet némi készpénzt is felhalmoznod, de úgy vélekedsz, hogy a pénz arra való, hogy elköltsék, s úgy szórod, mint a konfettit a szélben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes manőverezéssel és irigylésre méltó tárgyalókészséggel üzleted aranybányává nőheti ki magát, függetlenül attól, milyen magasra srófolod az árakat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valaki a munkahelyeden áskálódik ellened, esetleg csalódnod kell valakiben, aki igen közel áll hozzád: ma tartsd a szájadat, ne politizálj, ne lefetyelj annyit!

Bak (12. 22-01. 20.) Cégegyesítésből vagy egy üzleti szövetségből hasznod származhat, alkalmas partnereket találsz vállalkozásodhoz, kedvező feltételekkel jutsz baráti kölcsönhöz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvező ajánlatra számíthatsz, de ha a főnököd vagy üzletfeled tévesen ítél meg és jogtalanul hibáztat valamiért, beszéld meg a dolgot az érintett féllel.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi kiküldetésed jó eredménnyel zárul, de megéri beiratkozni olyan iskolába, ahol idegen nyelven folyik az oktatás, mert nem szabad lemaradnod.

Ez is érdekelhet

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át szabályokat - Egymondatos horoszkóp: március 6. szombat

Ma ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át szabályokat - Egymondatos horoszkóp: március 6. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!

Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!