A mai nap alkalmas állásvadászatra - Egymondatos horoszkóp: szeptember 1. kedd

2020.szeptember.1.

Kedvező konstellációval indul a szeptember: a Szűz-Merkúr és a Bak-Plútó trigon fényszöge kedvez az összpontosítást igénylő tevékenységeknek, a ranglétrán való feljebb jutásnak, feltéve, ha nem hanyagolod el az apró részleteket. Mivel a tudás, az információ és a pénz hatalom, minél nagyobb a tudásod, minél elégedettebb megbízód vagy főnököd a munkáddal, annál több pénzt kérhetsz szolgáltatásaidért. Mivel elkezdődött a tanítás, elmélyedhetsz tanulmányaidban. Felismered mások valódi szándékait, ezért senki sem vezethet az orrodnál fogva. Minél jártasabb vagy a befolyásolás művészetében, annál nagyobb hatalomra tehetsz szert. Ma könnyen megy a meggyőzés: rábeszélheted leendő munkaadódat vagy üzleti partneredet arra, hogy jól jár, ha neked adja a zsíros megbízást. Az időpont kedvez az elemzői, pénzügyi, kutatói, pszichológiai tevékenységeknek, ezért kiváltképp azok számíthatnak nagyobb sikerre, akik írással, kereskedelemmel, elemzéssel vagy válságmenedzseléssel foglalkoznak.

A mai nap alkalmas állásvadászatra - Egymondatos horoszkóp: szeptember 1. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap alkalmas állásvadászatra, ügyfélkeresésre, de ne csak a problémáiddal menj a főnöködhöz, hanem mindjárt vázolj egy ésszerű megoldási javaslatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Kifoghatsz és behálózhatsz egy gazdag pasit, akit rögtön lekáderezhetsz, és azt is bebizonyíthatod neki: te leszel a megfelelő házastárs és üzleti partner a számára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel tapasztalt és ravasz üzletember hírében állsz, most érdemes hitelt felvenni, biztosítási ügyeket intézni, körülnézni az ingatlanpiacon – jó vásárt csinálhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem csak arra vágyik, hogy domináns, uralkodó személyiségként vedd észre, ne csak a hibáit szúrd ki, hanem közöld vele, miért becsülöd őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha állást változtatsz, anyagi pozícióid javulnak, de ne hagyd, hogy egyik rosszindulatú munkatársad vagy ellenfeled egy üzleti tárgyaláson háttérbe szorítson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kövess el mindent annak érdekében, hogy megszerezd, akit, vagy amit akarsz, és használd ki mind a hivatásodban, mind a szerelemben a PR-ben rejlő lehetőségeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Titkos tárgyalásodból pénz lesz, de tudnod kell, hogy minden pénzügyi kapcsolat alapja a bizalom, ezért ingatlanügyben nem bízhatsz meg mindenkiben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felújíthatsz egy barátságot, társaságod középpontja lehetsz, s itt az alkalom, hogy egy tárgyalást vagy üzleti összejövetelt a lehető legügyesebben bonyolíts.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a hitvesed vagy a pasid egyben a felettesed is, biztos, hogy nem szorulsz alamizsnára, könnyen csinálhatsz karriert, de felvételi interjúd sikerében is bízhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Remekül képes vagy koncentrálni, emiatt a legnagyobb elismerést is megkapod - azonnal mérhető eredményeket produkálsz tárgyalásod vagy tanulmányaid során.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha társaddal nemcsak anyagi problémáidat vitatod meg, hanem szexuális vágyaidról is beszélsz, akkor sokkal pozitívabb kötődés alakulhat ki köztetek.

Halak (02. 20-03. 20.) A partnereddel folytatott vitában legyél engedékenyebb, de döntsd el, hogy a párod érdemeit és céljait össze lehet-e hasonlítani a tieiddel, és alkalmas lesz-e férjnek.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban