A mai nap elhozhatja a béremeléssel vagy új állással kapcsolatos hírt - Egymondatos horoszkóp: augusztus 28.

2020.augusztus.28.

A Szűz jegyében lévő Merkúr és a Bak-Jupiter harmonikus rezgései kedveznek az álláskeresésnek, a felvételi interjúknak, a szóbeli és írásbeli megállapodásoknak, a hivatalos és jogi ügyek rendezésének. Ha állásra vadászol, tartsd észben, hogy a potenciális munkaadók olyan embereket vesznek fel, akikről tudják, hogy ésszerűen dolgoznak. A szolgáltatóiparban az alkotókészség és a pontosság értékes és jó áron eladható árucikk. Ebben az időszakban előnyös tárgyalási pozícióba kerülhetsz, de az sem kizárt, hogy néhány fokkal feljebb lépsz a szakmai ranglétrán. Könnyen megy a meggyőzés, jó hírekre, előnyös ajánlatokra számíthatsz, tudásodat, szakmai hozzáértésedet, kommunikációs készségedet és megbízhatóságodat díjazzák, ráadásul kölcsönösen előnyös megállapodások is születhetnek.

A mai nap elhozhatja a béremeléssel vagy új állással kapcsolatos hírt - Egymondatos horoszkóp: augusztus 28.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A munkában, munkakörülményeidben szerencsés változás várható, előléptetés, munkaszerződés, új állás vagy akár a karrierváltás is benne lehet a pakliban.

Bika (04. 21-05. 20.) A kölcsönös érdekeket szem előtt tartva, üzleti terveidnek könnyen megnyerhetsz másokat, és ha kellesz egy jómódú ügyfelednek, akkor belemész a kapcsolatba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ingatlan-bizniszed, társulásod kifizetődő lehet, ha lakást szeretnél bérelni a pároddal, pompás ajánlatra bukkanhatsz, és ha hitelre van szükséged, megkapod.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered szerencséjéből hasznot húzhatsz, de közöld vele, hogy milyen fontos a számodra, ráadásul egy jogász vagy ügynök is hasznodra válhat – ha ilyen a munkád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha béremeléssel vagy új állással kapcsolatos hírt vársz, a mai nap elhozhatja, és ha először teszed be a lábad új munkahelyedre, a nagy Ő is felbukkanhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel csodálatos módon ráérzel főnököd szándékaira, előnyös megállapodást köthetsz, s egy fontos esemény lehetővé teszi, hogy ismét találkozz Vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha zavar támad családi kapcsolataidban, az első kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy vajon nem mulasztottál-e el a pozitívumokra összpontosítani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rámenős üzletasszonynak bizonyulhatsz, üzleti utazás vagy találkozó kézzelfogható hasznot hozhat, baráti kapcsolat miatt is szerencsésnek érzed magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha új állásra pályázol, amely anyagiakban is kifizetődő, ne add olcsón magad, de nem árt, ha ismered munkaadód igényeit, ha a tárgyalást meg akarod tervezni.

Bak (12. 22-01. 20.) Minden, ami a joggal, utazással, tanulmányokkal vagy munkával összefüggésben lehet, kedvező; jó alkalom kínálkozik arra, hogy megpályázz egy ösztöndíjat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel könnyen belelátsz üzletfeled titkaiba, foglalkozz az ajánlattal, amelyet kapsz, de ha üzletkötésről van szó, hagyd a kezdeményezést inkább a kedvesedre.

Halak (02. 20-03. 20.) Több meghívás közül is válogathatsz, bármelyik jobb társaságba betoppanhatsz, de akkor érzed magad nyerőnek, amikor párkapcsolatod átível a házasságba.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.