A reggeli órákban elkerülhetsz egy vitát, ha beváltod az ígéreteidet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 11. kedd

2020.augusztus.11.

A reggeli időszakban, amikor a Bika jegyében lévő Hold barátságtalan fényszöget zár be az Oroszlán-Merkúrral, tedd félre makacsságodat, legyél kevésbé anyagias, ne akarj trófea lenni: ne várd el a párodtól, hogy briliáns ékszerekkel, márkás ruhákkal vagy luxuscikkekkel halmozzon el. A nap második felében a Hold barátságos fényszöge a Jupiterrel és a Neptunusszal megkönnyíti, hogy a gondoskodó, racionális "Földanya" szerepében kényelmessé tedd saját és szeretteid életét. Sor kerülhet üzleti vacsorára, ahol elbűvölheted potenciális befektetődet. Este élvezheted a szerelmet, a luxust, a szép és kellemes dolgokat, és mindent, ami drága és értékes.

A reggeli órákban elkerülhetsz egy vitát, ha beváltod az ígéreteidet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 11. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Veszélyes megszoknod partnered és rokonaid szeretetét és támogatását, s azt hinni, hogy ez magától értetődik, vagy a szeretetnek egyre drágább bizonyítékát követelni.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kell nagydobra verned egy veszteséget, de végre megnézheted azt az új galériát, ahová hónapok óta készülsz, este pedig egy jómódú pasinál landolhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amilyen barátságos vagy máskor, ma inkább a saját fejed után akarsz menni, de ha nem egyezik a véleményed közeli rokonaiddal, jókat mulattok a szócsatáitokon.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében aláírt szerződés csak annyit ér, mint a papír, amire írták, később viszont segíthetsz a párodnak, hogy legyőzze félelmét az elköteleződéstől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hidd, hogy bármilyen árat kérhetsz a munkádért, de ha belehabarodtál egyik kollégába, elkezdhettek terveket szövögetni közös vállalkozásotokról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kellene fognod a lovakat a mindennapi munka szekeréből, és elutazni valahová, de nem feltétlenül kell a Riviérán üdülnöd, egy kellemes vidéki panzió is megteszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátaid botrányosnak minősíthetik, hogy egyik üzletfeleddel mész el szórakozni, de ha illóolajos masszázzsal gyúrod ki testéből a fáradtságot, az üzlet is létrejön.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ritkán jön össze, hogy ráérsz te is, és a párod is: ma minden csábítási trükködet beveted, mégis inkább arra vágysz, hogy a pasid önként kínálkozzon fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne várj túl sokat a mai naptól, de ne csodálkozz, ha életed párja annyit biztosan megtud rólad, hogy semmitől nem fáradsz el úgy, mint egy kimerítő reggelitől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nyaralsz, legfontosabb teendőd az, hogy kedvesedet kényeztesd, de kerüld az élősködőket, este viszont ismerd fel, mekkora hatalom saját erotikus vonzerőd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi vitákba lehetőleg ne avatkozz bele, és ha a szakítást fontolgatod, nem árt tudnod, hogy közös cégetek ötven százaléka a partneredet illeti meg.

Halak (02. 20-03. 20.) A reggeli órákban elkerülhetsz egy vitát, ha beváltod az ígéreteidet, a csillagok viszont garantálják, hogy a kedvesed és a főnököd sem okoz ma csalódást neked.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.