Add át magad az érzéseidnek! - Egymondatos horoszkóp - február 12.

2018.február.11.

A Bak jegyében lévő Hold befolyására hosszú időre és biztonságérzetre van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg nyitottabbá válj. Mivel egyesek hidegfejűnek, merevnek vagy szélsőségesen kötelességtudónak láthatnak, meg kell tanulnod átadni magad az érzéseidnek, és bizalommal közelíteni a környezetedben élő személyekhez. Legfőbb erősséged a felelősség- és kötelességvállalás, de a nap második felében, amikor a Hold együttállásba kerül a Plútóval, próbáld meg levetkőzni távolságtartásodat, és ne várd el a párodtól és hozzátartozóidtól, hogy az általad felállított túlságosan szigorú normák szerint éljenek.

Add át magad az érzéseidnek! - Egymondatos horoszkóp - február 12.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne húzz ujjat a főnököddel, és ha nagy nyomás és felelősség nehezedik rád a munkahelyeden, félő, hogy időlegesen elveszíted érdeklődésedet hozzátartozóid iránt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldi, és arra kér, menj el vele egy idegen országba, hogy megismerd a hazáját és rokonait, igazán semmi okod figyelmen kívül hagyni ezt a kívánságát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de vigyázz, mert üzleti partnerednek csak azon jár az esze, hogyan csalogathatna az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Szörnyű, hogy milyen sértődötten és fájdalmasan reagál a párod az elutasításra: vajon miért nem hiszi el, hogy néha halálosan unalmas és nyomasztó tud lenni?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amennyiben egyik munkatársad felizgat, de semmi dolgotok egymással, kizárólag szakmailag, akkor a munkán kívüli kontaktust csökkentsd a minimálisra.


Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nagy gyűlöletekre és nagy szenvedélyekre leszel képes aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha tovább mérgelődsz egy gátlástalan ingatlanspekulánson, akkor Bálint-napon arra ébredsz, hogy ráncos lett a pofid – pedig addig már csak két nap van hátra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne kapd fel a vizet, ha rokonaid vagy munkatársaid kinevetnek merev nézeteid, túlzott óvatosságod miatt, amit tévesen túlzott aggályoskodásnak tartanak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár remek üzletasszony vagy, ma nem ártana résen lenned, mert gátlástalan rokonod tönkreteheti az üzletedet, s vele együtt a családod megélhetését is.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz, hatalom, gőg – ma minden ütőkártya a kezedben van, viszont gondod lehet a térdeddel, de az sem kizárt, hogy panaszodat egy alattomos rossz fog okozza,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fúrás, szurkálódás az irodában, és aki ma megbízik a főnökében vagy Skorpió jegyében született munkatársában, annak nincs is szüksége ellenségekre.

Halak (02. 20-03. 20.) A hivatalos ügyek nem futnak el, ezért fontosabbnak tartasz egy partit, ahol rögtön flörtölni kezdesz egy menő pasival, de ne gurulj be, ha a párod is ugyanezt teszi.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke