Ami az élvezetek hajszolását illeti, túl messzire mész! - Egymondatos horoszkóp- augusztus 4. péntek

2017.augusztus.3.

Ma egzakt immár tavaly november óta harmadszor a Jupiter és a Plútó 90°-os fényszöge: ez a hosszabb időszak nem az igazságos pillanatoké, inkább a hatalmi harcoké és a maffiához illő ügyleteké. Az augusztus eleje nem kedvez a pereknek, ráadásul úgy érezzük, ki vagyunk szolgáltatva a hatalomnak. Természeti csapások, cégeladások, jogtalan elbocsátások, korrupciós ügyletek, politikai botrányok, hatalmi visszaélések, elhibázott pénzügyi döntések lesznek napirenden. Munkában, megélhetésben nem várt kedvezőtlen változások következhetnek be, és aki nem szerez kellő jártasságot a manipulációs játszmában, védekező pozícióra kényszerül.

Ami az élvezetek hajszolását illeti, túl messzire mész! - Egymondatos horoszkóp- augusztus 4. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha főnököddel vagy a pároddal nem tudtok közös nevezőre jutni egy bizonyos jogi vagy pénzügyi kérdésben, távoznod kell, hogy megőrizhesd az önbecsülésedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Kollégában, üzletfélben, partneredben csalódhatsz, harcolnod kell a pénzért, de addig ne indulj el külföldre, amíg nem találtál magadnak megfelelő munkahelyet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai csillagállás anyagi vitára utal, de akkor se akarj tehetetlen báb lenni, akit a párod vagy megbízód kötélen rángathat, ha anyagilag ki vagy szolgáltatva neki.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pároddal (rokonoddal) hatalmi harcok robbannak ki, túlságosan csábító az alkalom, hogy megsebezd őt, de ehhez ismerned kell a másik gyönge pontját.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem akarod eltűrni, hogy a kedvesed, munkatársad vagy egyik rokonod parancsolgasson neked, és szándékosan átverjen, merj szembeszállni vele!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ami az élvezetek vagy az anyagiak hajszolását illeti, túl messzire mész, de ha egy játszma csak arra jó, hogy letörd egy nőcsábász szarvát, akkor megéri a fáradságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Küzdened kell jogaid és anyagi érdekeid érvényesítéséért, miközben valaki aljas trükkökhöz folyamodik, de ne vegyél olyan házat, amit nem tudnál fenntartani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elveszíthetsz egy megbízást, de ha csak arra összpontosítasz, hogy bosszút állj a veszteségedért, nem veszed észre az előtted feltáruló csapdát, s végül beleesel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csábítást érezhetsz arra, hogy teszteld, képes vagy-e sikeresen alkalmazni egy tőled idegen pénzügyi módszert, de egy barátságért túl nagy árat kell fizetned.

Bak (12. 22-01. 20.) Megeshet, hogy a munkahelyeden vagy egy barátságban olyan hatalmi helyzet áll elő, amely már annyira kellemetlen, hogy hátat kell fordítanod a kapcsolatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy a főnököd elbátortalanítson, hiába viselkedik úgy, mint egy diktátor, viszont sok pénzedbe kerülhet, ha megszeged a közlekedési szabályokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyik befolyásos ismerősöd kihúz a bajból, de nagy árat kell fizetned érte, mások együttműködési készségét viszont nem kényszerítheted ki nyomásgyakorlással.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt