Az érzelmeket ma kénytelen leszel félre tenni - Egymondatos horoszkóp: November 9.

2020.november.9.

A hét első napján, amikor az uralmi helyzetben lévő Vénusz szembenállásba kerül a saját "otthonában" lévő, de még mindig hátráló Kos-Marssal, a szexuális vágyakat ki kell elégíteni még akkor is, ha a társadnak nincs kedve az együttlét romantikus és gyengéd formájához. Ha szeretnéd konfliktusok nélkül megúszni a napot, szeretkezés helyett érd be a szexszel is. Arra azért figyelj, hogy szerelmi életed ne csupán a párod kívánsága szerinti lerohanásból álljon, legyen benne szerelem is, úgy, ahogyan te szeretnéd. Ha összefutsz az exszel, felélesztheted a régi tüzet, viszont tudnod kell, hogy a szex nem jár együtt a szerelemmel. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatok pusztán testi vonzalmon alapulnak, következésképpen az idő nem alkalmas arra, hogy tartósan elkötelezd magad. És ne irigyelj másokat azért, mert jól megy a soruk.

Kos (03. 21-04. 20.) Az igazi megtalálásának esélye csak romlik, ha túlzottan nyomulsz, sietsz a kapcsolat megteremtésével - ám ha problémák vetődnek fel, rögtön odébb állsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Riválisod a pozíciódra pályázik, és ha valaki nem lát benned mást, mint egy lányt, akit lefektethet, de bármikor mással pótolhat, nincs értelme ennek a kapcsolatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma kerülnöd kell minden érzelmi és kapcsolati feszültséget: hidd el, hogy csak időpocsékolás lenne, ha megpróbálnád lenyúlni vagy elcsábítani a barátnőd pasiját.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma képtelen vagy uralkodni az érzelmeiden, és a munkahelyeden kibillensz a lelki egyensúlyodból, lehet, hogy rövid szabadságra visszatérsz a szülői házba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai utazás, megbeszélés vagy vizsga rossz csillagzat alatt zajlik le, ám ha a leghőbb vágyad, hogy a helyére tedd főnöködet vagy tanáraidat, ne késlekedj.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne engedj a kísértésnek, ne akarj gyorsan meggazdagodni, de ma még a szexuális életedet is romba döntheted, ha bevásárlási rohamod miatt kiüríted a közös kasszát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szenvedélyes kapcsolatod, erőszakos társad vagy félrelépésed csak boldogtalansághoz vezet: szerelmi civódást, veszteséget, féltékenységet jeleznek a csillagok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sokat dolgozol, de ha ez rendkívül megvisel, kezdesz különösen viselkedni: dühkitörésekkel, féltékenységi jelenetekkel dúlod fel házasságod nyugalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lépj ki egy olyan kapcsolatból, amelyben a kedvesed vagy egyik ismerősöd többet követel tőled, mint amennyit adni tudsz, de ne vedd el egy másik nő pasiját!

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kezdj viszonyt a főnökkel,azt viszont senki sem várhatja el tőled, hogy kötényben a konyhában almás pitét süss erőszakos, elviselhetetlen családodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazás közben viharos kapcsolatba keveredhetsz, de újonnan felszedett pasid nem marad veled elég ideig ahhoz, hogy kiderülhessen: illetek-e egymáshoz?

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzért harcolnod kell, és ha nincs saját bevételed, hanem a párod tart el, ez fokozza kiszolgáltatottságodat – éppen ezért fontos, hogy saját jövedelmed legyen!

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban