Ez a Britney Spears szám illik hozzád leginkább a horoszkópod szerint

2021.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ugye te is érezted már, hogy egy dal nagyon megfogott és pont olyan, mintha minden sora rólad szólna? Nos, ez bizony könnyen előfordulhat, ha pedig Britney Spears rajongó vagy, akkor kétség kívül a horoszkópod is hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld, melyik szám passzol hozzád a legjobban.

Innen kiderül, hogy melyik Britney dal illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint:

Kos: Till The World Ends

Ha a kérdés az apokalipszis, a Kos reménytelenül harcol egészen a végsőkig vagy eltáncol a világ végéig is. Aktív, energikus, nagy örömet jelent számára bármilyen kaland. Britney energikusan rázza magát a klipben egy fekete bőrkabátban, nem egy bunkerben bujkál a világ végén, és mégis életben marad. A Kos is.

Bika: Stronger

A Bika hihetetlenül erős. Ebben a videóban Brit csalódott, de nem esik szét, inkább széken táncolva ünnepli meg a függetlenségét. A Bika szintén harcos, rendkívül önálló és találékony, emellett pedig biztos önmagában.

Ikrek: Gimme More

Az Ikrek már önmagában is kifejezi a kettősséget, ezért a Gimme More a tökéletes száma, hiszen ebben a klipben Britney két különböző karaktert játszik. Az Ikrek analitikus, intellektuális jellemvonása pedig kitűnően megmutatkozik.

Rák: …Baby One More Time

Bébi Britney! A Rák szentimentális és szerető, hajlamos a nosztalgiára, az emlékeken való rágódásra is. Kevés dolog teszi boldogabbá a Rákot, mint az az érzés, ami legbelül a szívéből jön. A Rák gondoskodó, nagyon szereti a partnerét és mélyen romantikus. Ami leginkább igaz rá: `A magány megöl engem.

Oroszlán: Circus

Kell egyáltalán magyarázat? Minden szem az Oroszlánra szegeződik, akárcsak a cirkuszban. Az Oroszlán igazi uralkodó típus. Nagyon fontos számára a tisztelet és a figyelem. Gyakran kerül drámai hangulatba, legyen szó kreatív vagy érzelmi okról.

Szűz: Lucky

A Lucky egy fantasztikus klip, amiben Britney Spears egy híres, sikeres sztárt alakít, akit éjszaka kísért a magány. A Szűz kritikus szemlélete olykor pesszimizmushoz vezethet. A Szűznek mindig figyelnie kell arra, hogy biztosan tudja, mi a fontos számára az életben.

Mérleg: Oops!...I Did It Again

A Mérleg a flörtölés nagymestere. Barátságos, szellemes, az igazán fontos dolgokat veszi figyelembe. Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Ennek következtében pedig egyszerűen elkerülhetetlen, hogy ne legyen vonzó sokak számára. Ez a klip pedig emlékezetes kidolgozottságával tökéletesen illeszkedik a Mérleg jelleméhez.

Skorpió: Slumber Party ft. Tinashe

Telihold, ködös kastély és Britney. Ez a klip pont olyan energikus, mint a Skorpió. A partihangulat maximális, lendületességben nincs hiány. Ez jellemzi a Skorpiót is, az energia pedig a szexuális kisugárzásában is kifejeződik.

Nyilas: Toxic

A Toxic egy repülőgépen játszódik, a Nyilas pedig leginkább az utazás iránti vágyával kapcsolódik hozzá. A Nyilas ismert arról, hogy keresi az új élményeket és az igazságokat a nagyvilágban. Kalandos és merész, soha nem adja fel az elképzeléseit.

Bak: Work B**ch

A Bak tudja a legjobban, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. A Bak az ambícióiról, a munkaetikájáról és az erős önfegyelméről ismert. Tehetsége van hozzá, hogy felküzdje magát a ranglétrán. Büszke lehet a kemény munkájára, amivel sokakat le is nyűgöz.

Vízöntő: My Prerogative

Azt gondolod, hogy a Vízöntőnek meg lehet mondani, mit tegyen? Ezt felejtsd is el! Csakis a saját szabályai szerint él. Nagy jelentőséget tulajdonít az őszinteségnek. A klip tanulsága, hogy az emberek mindent elvehetnek tőled, csak az igazságot nem.

Halak: Sometimes

Ez a klip a strandon játszódik, így tökéletesen illeszkedik a Halakhoz. A Halakra a hatalmas szeretet jellemző, de ezt nem mindig fejezi ki tökéletesen, sokszor szeretne inkább visszahúzódni és elbújni a saját kis világában. Néha inkább elmenekül és elrejti az érzéseit.

És ha az egészet szeretnéd sorban végighallgatni, mert úgyis tudjuk, hogy most ezek után kedvet kaptál rá, akkor itt találod szépen egymást után Spotify listánkban:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 dolog, amitől csak rosszabb lesz a köhögés, és nem is gondoltad volna

5 dolog, amitől csak rosszabb lesz a köhögés, és nem is gondoltad volna

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

PR

Ez az oka, ha gyakran tapasztalunk hólyaghurutot az együttlét után (x)

Ez az oka, ha gyakran tapasztalunk hólyaghurutot az együttlét után (x)

PR

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)