Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A karma témájában már sokszor kifejtettem a véleményem, de erről nem lehet eleget írni. Több fajta karma létezik, és ha a jelen életünket nézzük, sorsunk és jellemünk sokban függ a múltban elkövetett jó és rossz tetteinktől. A karma kérdése folyamatosan arra ösztönöz minket, hogy átgondoljuk az életünket, tanuljunk a hibáinkból, és vállaljuk a felelősséget tetteinkért.

És te dolgozol a karma feladatodon?
És te dolgozol a karma feladatodon?
Fotó: Getty Images - Tatiana/Glamour

Nagyon nehéz tipizálni a csillagjegyek szerint, hogy ki és milyen nehézségű karmát hozott, mert mindenkinek a maga feladata a legnehezebb. Sokszor szoktam mondani, hogy ha egy szobában ülnél másik 10 emberrel, és meghallgatod mindenkinek a történetét, az esetek 99%-ban újra a sajátunkat választanánk. Nézzük csillagjegyek szerint, milyen típusú karmával érkeztünk:

HIRDETÉS

Kos

A Kosok sokszor úgy gondolják, mindenben ők a legjobbak, hogy semmi sem tud megfelelően működni nélkülük, önzőek, kapkodnak és türelmetlenek.

Karmikus feladatuk: hogy megtanuljanak figyelni másokra, mások igényeit is figyelembe kell venniük, nem csak önmagukkal kell foglalkozniuk, döntéseket kell hozni másokkal szemben, úgy, hogy mindenkinek jó legyen, és ne csak önös érdekből.

Bika

A Bikák gyakran nem tudnak mértéket tartani, és túlságosan habzsolják az élvezeteket. Hajtja a vágy őket a szép és tökéletes után, és folyamatosan szenvednek saját tökéletlenségüktől.

Karmikus feladatuk: különleges teremtőerő kialakítása, a pénzügyek kezelése, megtanulják, hogyan érezhetik jól magukat a korlátokkal és nehézségekkel teli földi életben.

Ikrek

Az Ikrek, aki lyukat beszél a hasadba, kissé figyelmetlen, és aki állandó időzavarral küzd. Könnyen elhiteti másokkal, hogy mindenhez ért, és megállja a világban a helyét.

Karmikus feladatuk: a tanulás, az információszerzés és annak áramoltatása. Meg kell tanulniuk, hogy két út közül melyik a helyes út. Személyiségük kettősségén kell dolgozniuk, önmaguk értékeivel kell tisztába jönniük.

Íme a legidegesítőbb csillagjegyek listája - mutatjuk, kik kergetik őrületbe a környezetüket

Íme a legidegesítőbb csillagjegyek listája - mutatjuk, kik kergetik őrületbe a környezetüket

Rák

A Rákok ebben az életükben a család fontosságát jöttek tanulni, ez adódhat abból, hogy előző életeikben cserbenhagytak valakit, vagy nem vigyáztak rá, és most az a felelősségük, hogy a család legyen a fontos.

Karmikus feladatuk: a tápláló és gondoskodó gondolkodásmódot kell elsajátítania, tanulnia kell a befogadást és az emberi érzelmek minőségét, a teremtés képességét. Meg kell tanulniuk kezelni a birtoklási vágyukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok szívesen helyezik magukat előtérbe, de ezt meg kell tanulni olyan módon csinálni, hogy az ne legyen mások számára taszító. A nagy egóval rendelkező Oroszlánok feladata megtanulni a nemes és igazságos jellemet, és az alázatot.

Karmikus feladatuk: a személyes kreativitás legmagasabb csúcsára jutni, saját személyiségük felépítése, a ragyogás megtapasztalása egész életükben.

Szűz

A Szüzeket nagyon sok dolog foglalkoztatja, mindent mélységeiben és rendszerében szeretne megismerni, ettől pedig nem képes élvezni az életet. Jellemük sokszor kritizáló, finnyás és szőrszálhasogató.

Karmikus feladatuk: meg kell értenie a körülötte lévő világot, élvezni és szeretni az életet. Meg kell tanulnia az adok-kapok egyensúlyt, és ebbe bele tartozik az egymáshoz való viszonyulás és a szolgálat is.

Mérleg

A Mérlegeknek két fő témája van: a párkapcsolat és az igazságosság. Társat szeretne, mert egyedül nem érzi jól magát a világban. Sokszor objektív, hiszen nem az érzelmei, hanem az ész érvek alapján dönt.

Karmikus feladatuk: Elengedhetetlen, hogy megtanuljanak tárgyilagosan és érzelemmentesen viszonyulni mindenhez, legfőképpen önmagukkal kell szimbolikusan szembenézni.

Skorpió

A Skorpiók az érzelmeket jöttek tanulni, mert nem elégszenek meg az átlagos, a túlságosan kiszámíthatóval, és a mindenki számára elérhető élmények untatják őket. Mélységeiben jött megtanulni mindent.

Karmikus feladatuk: Karmikus útjuk kritikus pontjához érkeztek. Nem élhetnek vissza a birtokukban lévő mások feletti hatalmukkal, és meg kell tanulniuk tökéletesen kontrollálni az érzelmeket

Nyilas

A Nyilasok a leginkább jövőorientált csillagjegyek, kreatívak és intuitívak, nagyon sok mindent szeretnének elérni az életben, ezért sokszor mániákusan boldogok és vidámak akarnak lenni.

Karmikus feladatuk: olyan magasságok felfedezése, amivel örömet és lelkesedést okoznak maguk körül, meg kell tanulniuk tökéletesen kontrollálni gondolataikat és szavaikat, hogy ne bántsanak meg másokat.

Csillagjegyek, akiknek magasan a legerősebb a női kisugárzása és vonzereje

Csillagjegyek, akiknek magasan a legerősebb a női kisugárzása és vonzereje

Bak

A Bakok egész életükben a teljesítményeikre törekednek, anyagiasok. Mindezt úgy teszik, hogy falakat húznak maguk köré, és túlságosan arrogáns viselkedésükkel elriasztják szeretteiket, és végül egyedül maradnak.

Karmikus feladatuk: A sötétségből és mélységből a fény felé kell fordulnia, legnehezebb helyzetből is győztesen kell kikerülnie, el kell kerülni az állandó bűntudat érzését, és meg kell tanulni élvezni az életet.

Vízöntő

A Vízöntők késztetést éreznek az iránt, hogy tudásukkal segítsék az emberek civilizált fejlődését, ugyanakkor nem képesek meghallgatni mások véleményét, és átgondolni, teljesen ellent mondanak a szabályoknak.

Karmikus feladatuk: az első lecke erre az életre az, hogy megtanulják, hogy egy csoport először két emberrel kezdődik. Tanulniuk kell, hogy hogyan képesek rákapcsolódni a kollektív tudatra, és azt másoknak közvetíteni.

Halak

A Halak jegye magában hordozza mind a 12 állatövi jegy bölcsességet, tapasztalatát és energiáját, de ehhez nagyon fontos, hogy átadják és tanítsák az együttérzést, és segítővé váljanak.

Karmikus feladatuk: felismerni, hogy nem a drogokban, az alkoholban és a pótszerek által kell megtapasztalnia a gyógyírt, hanem a transzcendensben, a misztikusban és a megfoghatatlanban kell, hogy megtalálják a spirituális útjukat.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ő itt Daniel Radcliffe ritkán látott gyönyörű barátnője - a párnak már közös kisbabája is van

Ő itt Daniel Radcliffe ritkán látott gyönyörű barátnője - a párnak már közös kisbabája is van

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)