Egy kis kompromisszum sokra megy - Egymondatos horoszkóp: December 21.

2016.december.21.

A Mérlegben lévő Hold és a Bak jegyébe lépett Nap hatására a férfiak egyre keményebben dolgoznak, hogy eltarthassák szeretteiket. Ám ha megfosztod a párodat a családfenntartói szerep okozta büszkeségtől, ne csodálkozz azon, ha érzelmi válságba kerül. Hasznos tudni, hogy a férfiaknak partnerük boldogsága az a jutalom, amely miatt érdemes dolgozniuk. A nők viszont amiatt panaszkodnak, hogy a pasiknak csak azért van szükségük társra, hogy legyen, aki szeresse és dédelgesse őket, és aki gondoskodik a családról. Néhány kompromisszum viszont kielégítő párkapcsolatot eredményezhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Esélyeid, hogy még az ünnepek előtt belebotolj Mr. Tökéletesbe, aki kiegyensúlyozott, erősen növekednek, ha olyan helyekre mész, ahová egyedülállók járnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha képességeidet nem igazán veszi igénybe jelenlegi munkád, akkor legyen elegendő önbizalmad, ahhoz, hogy egy magasabb igényeket támasztó hivatást válassz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha érzelmi támaszt kapsz a párodtól, nem érzed többé a késztetést, hogy a Bakban lévő Nap hatására egyre többet dolgozz, vagy egyre több pénzt keress.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha dolgoznod kell a megélhetésért, ráadásul a családnak is csak adsz és adsz magadból, érzelmi támaszra van szükséged ahhoz, hogy ne kiégetten érkezzél haza.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem az a fontos, mennyit dolgozol, hanem a kiégés és megelégedettség közti elhelyezkedést az határozza meg, milyen a kapcsolataid minősége.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a spórolós típusba tartozol, akkor most az ünnepek előtt menj el hazulról, és ötletszerűen vásárolj meg valamilyen pillanatnyi örömet okozó dolgot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ünnepek előtt számodra az a nehéz, hogy otthon kikapcsolódj: azt szeretnéd, hozzátartozóid vegyék végre észre, mit csinálsz, szeressenek és törődjenek veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkádban elvárják tőled a kiváló teljesítményt, otthon viszont odaadást kell sugároznod, de kimerültséged megakadályozhatja, hogy dédelgesd rokonaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tudomásod szerint nincs restanciád, minden letudtál, de ha még egyetlen ajándékot sem vásároltál, talán ideje volna beszerzőkörútra indulnod a barátnőddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma közelebb kerülhetsz valakihez, aki rangban fölötted áll, de kiadásaidról, bevételeidről mindenképpen készíts összegzést, nehogy deficit legyen a vége.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy ma eljutsz egy olyan helyre, ahová régóta vágytál, de nem ártana a karácsony közeledtével nagyító alá venned párodat és kapcsolatodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha neked és a párodnak eltérő pénzkezelési szokásaitok vannak, próbáljatok meg olyan közös megoldást találni, amely mindkettőtök biztonságvágyát kielégíti.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói