Egy régi barátság vagy családi kapcsolat veszélyben forog - Egymondatos horoszkóp: január 4. Szombat

2020.január.4.

A reggeli órákban, amikor a Kos jegyében lévő Holdat a Szaturnusz és a Plútó is támadja, nyomás alá kerülhetsz, ezért mindent meg kell tenned, hogy kilépj a negatív környezetből. Mivel ma impulzív és türelmetlen vagy, ne keresd a parázs összeütközéseket. Délután viszont a Bika jegyében haladó Hold hatására kimondottan nőies, érzéki, házias vagy, a biztonságot és a stabilitást keresed. Az esti órákban, amikor a Hold együttállása az Uránusszal, ne hajhássz hamis anyagi értékeket, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod, amikor veszel magadnak valamit.

Egy régi barátság vagy családi kapcsolat veszélyben forog - Egymondatos horoszkóp: január 4. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Keményen meg kell küzdened azért, hogy elfogadjanak a hivatásodban, egy régi barátság vagy családi kapcsolat pedig veszélyben forog valamilyen anyagi vita miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne menj feleségül egy őskori kövülethez, inkább igyekezz visszatérni ahhoz a rendhez, melyben a párod keresi a pénzt, te meg a családnak szenteled magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bármilyen társaságba gyorsan be tudsz illeszkedni, de azt is tudod, mikor jön el az elszakadás ideje, és ha nem akarod, senki sem nézhet bele a kártyáidba.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkamániás, uralkodó partnered kezd megengedni magának olyan megnyilvánulásokat, amelyek bántóak, este viszont felfrissíthetsz egy üzleti kapcsolatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap kedvez az utazásnak, a művészi vagy alkotó tevékenységeknek, de ha a párod elhanyagol a munkája miatt, uralkodj az indulataidon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod pénzzavarral küzd, anyagi téren ne támaszkodj kizárólag a másikra, megeshet viszont, hogy a nap második felében váratlanul törlik a repülőjáratodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered rámenősségét képtelen vagy elviselni, és nem vagy hajlandó ugrásra készen mindig az ő hangulatához, szexuális igényeihez alkalmazkodni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Annyira túlpörgetheted magad az össze-vissza életmóddal, hogy nehéz leállnod, s ami a párkapcsolatodat illeti, este nem érdemes tovább feszítened a húrt

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy közös hobbi, mint például a sportolás hamar összehozhat a nagy Ő-vel, este viszont egy megbízás megszerzése miatt több időt fogsz a számítógép előtt tölteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonaidnak joguk van túlreagálni a dolgokat anélkül, hogy ezt támadásnak vennéd, a szerelemben viszont este szabadjára engedheted érzéki énedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikered a nap első felében azt igazolja, milyen fontos megfelelő kapcsolatokkal rendelkezni, később viszont háziasszonynak nem válsz be – ne is erőltesd.

Halak (02. 20-03. 20.) Törődj bele, hogy az anyagi siker ma nem szegődik melléd gyorsan és könnyen; partnered vagy támogatód továbbáll, este viszont a pasidtól váratlan üzenetet kapsz.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk